Haluk Levent Buna da El Attı: Atatürk Havalimanı'nda Mahsur Kalan Dansçılar Ülkelerine Dönüyor

Yaptığı yardımlarla ve kurduğu AHBAP adlı dernekle Türkiye'nin dertlerine derman olmaya çalışan sanatçı Haluk Levent, 12 gündür havalimanında mahsur bulunan dansçılara da yardım elini uzattı. Paraları olmadığı için ülkelerine dönüş bileti alamayan ve kalacak bir yerleri de olmaması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na sığınmak zorunda kalan Kolombiyalı dansçılar 2 gün içinde evlerine kavuşacak. 

DHA'nın aktardığı habere göre, otellerde dans gösterileri yaparak para kazanmak üzere Temmuz ayında Antalya'ya gelen Kolombiyalı bir dans grubunun üyeleri paraları olmadığı için Atatürk Havalimanı'nda mahsur kaldı.

Dansçıların hikayesi ortaya çıkınca Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden harekete geçtiklerini duyurdu.

'3 ay boyunca çalışıp paralarını alamamışlar'

Levent, yaptığı paylaşımlarda Kolombiyalı dansçıların Türkiye'de otellerde çalıştıkları ancak paralarını alamadıkları bilgisini paylaştı: 

'Bu dansçılar 3 ay boyunca çalıştırılmışlar Antalya - Side - Alanya otellerinde.. Hesap kesim gününde organizatör tarafından mağdur edilmişler,paraları verilmemiş. 12 gündür dış hatlarda yatıp kalkıyorlar çünkü biletler çok çok pahalı. Yanlarındayız. Umutluyum dostlarımız çok.'

'İki güne ülkelerine gönüyorlar'

Dansçıların ülkelerine döneceklerini haberini Levent yine sosyal medya hesabından bir fotoğraf ile paylaştı. Levent, paylaşımında grubun 2 güne ülkelerine dönecekleri müjdesini verdi:

'Kolombiya’lı dansçılar artık gülüyorlar. Birkaç işadamı dostum el ele verdi. THY elinden ne geliyorsa indirim olarak yaptı. Emniyet her türlü misafirperverlik yaptı. @yhyustun çok çabaladı.. Ve 2 güne ülkelerine dönüyorlar. İstanbul AHBAP’larına da teşekkürler.'

Levent'in mahsur kalan dansçıları ülkelerine göndermesi sosyal medyanında gündeminde...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Bir İçerik Üreticisi Erkekleri Çekici Yapan Özellikleri Sıraladı: “Tek Elle Direksiyon Çevirebilmesi”
YORUMLAR
22.12.2018

bazıları demiş ki "samimi bulmuyorum". siz gidin camilerde salya sümük ağlayarak yardım toplayıp; bu paraları iç edenleri , vakıflar aracılığı ile para toplayıp; bu paraları yiyenleri, hutbede fakire fukaraya dua edip ama görmezden gelenleri, yurt adı altında çocuklara tecavüz edip, ,ihmal edip, yakanları, yurtdışında kurban kesecez diyerek milleti soyanları samimi bulun. Konserde kandırıldığını söyleyene inanmayın (üstelik organizatöre dava açtığı halde); bizzat PKK lı şivan perverin diyarbakırda elini tutup, megri megrisini söyleyen birisine inanın. Her boku yiyerek tövbe ettim diyerek 5 vakit namaz kılana "afferin" derken, desteklerken, gençlik hataları yapan yada dolaylı yoldan dahil olan, üstelik cezasını da çekmişken, pişmanlığını da her seferinde dile getirmiş birisini, sahtelikle suçlayın. Siz önce başkasını samimiyetsizlikle suçlarken, önce kendi samimiyetinizi bir tartın. Hoş, onu bile yaparken samimiyet içinde olacağınızı düşünmüyorum.

samimi bulmuyorum diyen gerizekalılara sormak istiyorum. nesini samimi bulmuyorsunuz? bu adam lösemili çocuklara falan da yardım ediyor. Sana samimi gelmese ne olacak. neticede insanlara yardım ediyor.lösemili bir çocuğa yardım eden milyonlarca samimiyetsiz insan olsa keşke...

22.12.2018

Keşke Haluk Levent'in Türkiye'sinde yaşasaydık:))

TÜM YORUMLARI OKU (41)