Haluk Levent, Atama Bekleyen Öğretmenler İçin Söyledi: 'İki Bahar Önce, Okulum Bitince Atanacaktım'

Haluk Levent bu defa atama bekleyen öğretmenler için söyledi... Öğretmenlerle birlikte 'İki bahar önce, okulum bitince atanacaktım' diyen Haluk Levent'in o anları.

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
“At Suratına” Sahip Olmak İçin Yüzlerce Estetik Operasyon Geçiren Kadın Gündem Oldu
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
12.03.2021

Ne zaman atamalarla ilgili haberler görsem aklıma gelenler: 1. twtterda bir gün önce Ziya Selçuk'u deli gibi eleştirip ertesi gün istekleri yerine gelince #bakanımızıseviyoruz etiketi açan ikiyüzlü toplumun vücut bulmuş hali bireyler. 2.dördüncü senesine kadar atanamayanların sürekli Cumhurbaşkanı eleştiri paylaşımları yapmaları, atandıktan sonra da bu adam bu ülke için çok şey yaptı demeleri. Bir de son olarak önüne gelene formasyon verildi, tımarhaneye kapatılması gereken insanlar öğretmenlik yapıyor. Bu da öğretmen bir arkadaşımın lafıdır. Amaçları sadece devlet memuru olup o maaşa çökebilmek. Çocuklarımız bir şey öğrenemiyor diye endişe etmeyin zaten öğretmiyor çoğu. Öğretseler ülke bu halde olur muydu? Bir gün bir kanun çıksa öğretmenler işçilerle aynı ücreti alacak dense kimse öğretmen olmak istemez emin olun.

12.03.2021

aynen öyle öğretme isteği olan öğretmen sayısı çok azdır ve çok çabuk karar değiştirebiliyorlar bi twitter`da ki atanamayanların laflarına bakıyorum bir de memurlar net forumundaki atanmışların sözlerine bakıyorum bam başka 360 derece değişiyorlar.

12.03.2021

Haluk Levent iyi ki varsın!

Pasif Kullanıcı
14.03.2021

Keşke ülkenin yöneticileri de Haluk Levent'in en azından %1'i kadar bu ülkeyi ve insanını sevmiş olsaydı.

TÜM YORUMLARI OKU (15)