Haluk Bilginer ve Ali Atay'lı Türkiye'nin İlk Profesyonel İnternet Dizisi 'Masum'dan Fragman Geldi

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan rol alıyor. 

Türkiye'nin ilk profesyonel internet dizisi Masum, 27 Ocak'ta Neftlix benzeri olan BluTV'de yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
16.01.2017

neden internette yayınlanıyor? cevap gibi bişey vereyim o zaman. tanrı kelimesini bile sansürleyen kanal d'de mi yayınlansaydı? ya da belli bir sıfat bulamadığım atv'de mi? ya da star? ya da show? adı her ne boksa işte hepsi birbirinin başka başka renkleri sonuçta. hiç yapılmasa daha iyi aslında bu ülkeden umudum yok benim. şu an bile neler söylemek isterken birileri kapıma gelir mi diye söylemekten çekiniyorum. düşündüğünü söylemek yasaksa bi memlekette başka yasağa ihtiyaç yoktur bence. NOKTA.

16.01.2017

İçeriğinde hakaret,küfür,aşağılama,iftira yoksa söyle.Yaz.Konuş.Ama genelde düşünce özgürlüğü küfür ve hakaret etmek olarak bilindiği için haliyle yasak oluyor. Ve evet tvlerde yayınlanan dizi ve filmlerde gereğinden fazla çok gereksiz sansürler oluyor.

16.01.2017

tv dizisi yerine internet dizisi olarak yapmaları çok iyi olmuş, yobaz tv kanallarının sonunu getirmek gerek yavaş yavaş.

16.01.2017

Yayından kaldırılma riski olmadan rahatça izliyebileceğiz

TÜM YORUMLARI OKU (27)