Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile Aynı Filmde Rol Almasına Yapılan Yorumlar Hepinizi Gururlandıracak

Sinemamızın tartışmasız en başarılı aktörlerinden biri olan Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile bir filmde rol alacak olması büyük heyecan yarattı. Bakalım 'Maria' filminde rol alacak ikilinin haberini alanlar ne yorumlar yaptı?

Geçtiğimiz gün Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Haluk Bilginer'in, dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie ile aynı filmde rol alacağını duymuştuk.

Hepimizi heyecanlandıran bu filmin yönetmen koltuğunda Akademi ödülüne aday gösterilen Jackie ve Spencer gibi biyografik filmleri yöneten Şilili Pablo Larrain var.

Bilginer ile Jolie'nin yer alacağı film, Yunan asıllı Amerikalı ünlü soprano Maria Callas'ın 1970'lerin Paris'indeki son günlerini konu alacak.

'Maria' filminde Bilginer, Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis olarak karşımıza çıkacak.

Angelina'yı Maria Callas olarak izleyeceğimiz filmde Bilginer'in de rol alması bizim sinemaseverler arasında büyük heyecan yarattı. Haberi duyanlar yorum yapmakta gecikmedi.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz bu haberi nasıl buldunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Güç Bizimle Olsun! Star Wars Sergisi İstanbul'a Geliyor
Netflix'te Erotik ve Komik Sahneleriyle Herkesi Kendine Hayran Bırakan "Happy Ending" Filmini İnceliyoruz!
Aktör, Sporcu ve Siyasetçi! Terminatör'le Fırtınalar Estiren Arnold Schwarzenegger'den Samimi Açıklamalar

Popüler İçerikler

Özgür Özel'in "Arapça Tabelalara Karışmayın, Arapça Kur’an Dilidir” Açıklaması Gerçek mi?
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
02.10.2023

angelina jolie türkiye ye geldiği zaman ösoyu neden desteklememiz gerektiğini suriye ye savaş açmamız gerektiğini esadı devirmemiz gerektiğini suriyeli mültecileri neden almamız gerektiğini söylediğini unutan beyinsiz türk halkı türk halkına mültecileri kitleyen kadını unutur ve as bayrakları diyecek kadar labale ama suriyeliler gitsin diyecek kadar beyinsiz bir kelek bir millet olabilir mi ya hafızasız toplum

14.10.2023

Kurban olayim ya.... budur. Buraya Bilgineri tebrik ederim ama bize parmak sallayarak emir veren cia ajani kadini neden ovuyorsunuz demeye gelmistim. Kadinin sanat diye yaptigi hic bir seyi begenmiyorum, ki abd de bazi kisiler sisirilerek muhtesemmis gibi medya algisiyla buyutulur. Yuva yikan, cocuklarinin yaninda uyusturucu partileri yapan, aile ici iliskileride bir garip, ozel hayati pis ve kirli. Onun gibi bircok abd li unlu var ve arada bizim millete ve ulke menfaatlerine aykiri yorum ve eylemler yapiyorlar ama bizim millet hala haber konusu yapip alkisliyor. Ne kadar Turk dusmani varsa burada ve bazi sosyal medyada yine Turkler tarafindan takip ediliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ