Haluk Bilginer'in ‘Bir Gece Ansızın’ Dizisindeki Rolü Belli Oldu!

Ay Yapım’dan iddialı bir dizi geliyor. Ay Yapım, Show TV için çekilecek olan Bir Gece Ansızın diziyle ekranlara bomba gibi bir giriş yapacak. Dizinin güçlü kadrosuna dahil olacağı söylenen Haluk Bilginer’in canlandıracağı rol ise belli oldu. Ay Yapım’ın Oğlum adlı çalışmasından sonra Show TV için çekeceği diğer bir dizi olan Bir Gece Ansızın’da Bilginer baba rolünü oynayacak. İşte detaylar...

Ay Yapım’ın hazırlıkları titizlikle devam eden Bir Gece Ansızın isimli dizisi için detaylar belli oldu. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı dizinin hikayesini en son Çukur’u izleyiciyle buluşturan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yazıyor. Dizide birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatını etkileyici bir dille anlatıyor.

Tolga Sarıtaş Oğlunu Oynayacak

Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Bir Gece Ansızın dizisinde Tolga Sarıtaş’ın Emir Saruhanlı adında bir genci canlandıracağı, dizinin konusunun da bu gencin hikayesi üzerinden şekilleneceği belirtiliyor.

Bir Gece Ansızın dizisi için görüşmelerin devam ettiği çok önemli bir oyuncu daha var. Türk sinemasının en usta oyuncularından biri olan Haluk Bilginer’in yeni dizide rol almak üzere görüşmelerin sürdüğü birkaç gün önce ortaya çıkmıştı.

Baba Oğulu Oynayacaklar!

Çağrı Bayrak’ın yöneteceği dizide efsane oyuncularımızdan Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş baba oğlu oynayacak.

Kalabalık bir kadrosu olan dizide ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar’ın da adı geçiyor.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!