Haluk Bilginer, Altın Koza Töreninde Aldığı Onur Ödülünden Sonra Yaptığı Konuşmayla Tüyleri Diken Diken Etti

Filmleri, dizileri ve yer aldığı tüm projelerinde büyük başarı göstererek göğsümüzü kabartan Haluk Bilginer, dün akşam aldığı 'Altın Koza Onur Ödülü'nden sonra yaptığı konuşma ise bir kez daha sevenlerinin kalbine dokundu. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım...👇

Duruşuyla ve yeteneğiyle yıllardır yer aldığı her projede seviyeyi arşa çıkaran Haluk Bilginer, aldığı her ödülle de bunu kanıtlıyor.

www.instagram.com

Sesini duyduğumuz an tüylerimizin diken diken olduğu usta sanatçı, geçtiğimiz yıllarda 'Şahsiyet' dizisindeki rolüyle göğüslerimizi kabartmıştı.

Uluslararası alanda bizleri gururlandırarak Emmy Ödül Töreninde 'En iyi erkek oyuncu' ödülünü alan aktör, kızı Nazlı'ya atfettiği konuşmasıyla kalplerimizi fethetmişti.

www.instagram.com

Geçtiğimiz hafta Adana'da düzenlenen Adana Altın Koza Film Festivali'nde ise bir kez daha başarısını ve duruşunu göstererek 'Onur Ödülü'nü aldı.

www.instagram.com

Ödülü alırken yaptığı teşekkür konuşması da yine oldukça etkiliydi...

Bilginer, konuşmasına başlarken bundan 20 yıl önceki haline atıfta bulunarak; ' Yirmi yıl sonra buradayım, karşınızdayım. Bir yirmi yıl sonra neler öğreneceğimi çok merak ediyorum. Hala buradaysam, size söz veriyorum yirmi yıl sonra da buraya geleceğim...

"Türkiye’de sanat hep, ‘rağmen’ yapıla gelmiştir. Yasaklara rağmen, sansüre rağmen, engellenmeye rağmen, olanaksızlıklara rağmen…"

'Ama ülkemizin sanatçıları, bu engelleri aşarak, bu duvarları yıkarak dünya çapında ödül alan işler yapmayı becermişlerdir. Bu da sanatçının inancı, inadı, direnci ve gerçeği söylemek için çabası… Adana Altın Koza Festivali de öyle… 1969’dan beri engellere karşı direnerek, bugünlere gelebilmiş prestijli bir festival olmayı başarmıştır...'

"Başta Zeydan Karalar’ın katkıları, destekçileri, gönüllüleri... Onlara şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum..."

'Buradan ‘Onur Ödülü’ almak benim için büyük bir onur. Çok teşekkür ederim. Bu onuru 2 çok sevdiğim ustayla paylaşıyor olmak, Yavuz Turgul ve Şerif Sezer ile paylaşıyor olmak benim için büyük bir onur. Sizlere çok teşekkür ederim. Eğri zamanlarda dik duranlara selâm olsun.”

Konuşmanın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Bülent Ersoy'un Sarhoş Çıktığı İddia Edilen ve Komik Anlar Yaşanan 'Benzemez Kimse Bize' Programı Gündem Oldu
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk Dün Akşam Marmaris'te Sade Bir Törenle Dünyaevine Girdiler!
Torpil mi Dönüyor? MasterChef Hamza'nın İşkenceci Murat Özdemir'in Menajerliğini Yaptığı İddiası Şaşırttı!

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
20.09.2021

Evet seni adam zannettim yıllarca. Yıllar önce Ulu Önder(sen ne kadar beğenmesen de) Atatürk hakkında dediklerin hâlâ hafızamda. Çok severdim seni gözümde pul kadar değerin kalmadı. Dik duruşun yeri akp olduğu belli.

20.09.2021

Tamda bahsettiğim haber.

20.09.2021

Adamsin!!!! Zaten hep sevmisimdir seni, yaniltmadin yine, dogru ve dumduz adamsin iste))) seviyorum seni, o mutevazi tavrin hele yok mu, selam caksin egri duranlara))

TÜM YORUMLARI OKU (4)