Halka Uyarı Yapıldı: Nusaybin'e 9 Roket İsabet Etti

Demirören Haber Ajansı, Suriye'nin Kamışlı kentinden atılan 9 roketin, sınır hattındaki Mardin'in Nusaybin ilçesinde farklı yerlere isabet ettiğini aktardı. İlçede sınıra yakın bölgelerdeki okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, 9 roketten çoğu boş arazilere, biri Yıldırım İlkokulu'na, biri Yeşilkent Mahallesi'nde bulanan Doğan Sitesi'ndeki 5'inci katta bulunan bir daireye, biri Kışla Mahallesi'ne ve bir karakola isabet etti.

Roketin isabet ettiği Kışla Mahallesi'ndeki Hayat Sokağı'nda 3 kişinin yaralandığı aktarılıyor.

Saldırıda yaralananlar, sağlık görevlilerince ilk müdahalelerinin ardında ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

'Vatandaşlarımızın can güvenliği nedeniyle sınır hattından uzak durmaları ve evlerin zemin katlarında beklemeleri önemle duyurulur' anonsları yapıldı. 🎥

Bu anonslarla birlikte özellikle sınır hattında yaşayan çoğu vatandaş yanlarına aldıkları bazı kıyafetlerle evlerinden ayrılıp, yakınlarının yanına gitti.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, harekat dolayısıyla Nusaybin ilçesinde Kızıltepe, Şenyurt ve Akdoğan mahallerinde bulunan tüm okulların yarın 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Popüler İçerikler

Hamas'tan Erdoğan'ın 'Kuvayımilliye' Çıkışına Yanıt: 'Gurur Duyduk'
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Aslan Videosuna Rakip Çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” Diyen Karga
YORUMLAR
09.10.2019

Diğer başlıklarda şiddeti nihai çözüm olarak görmediğimi,Akp hükümetinin ne niyetine ne stratejik zekasına zerre kadar güvenmediğim için operasyonun bende soru işareti oluşturduğunu söyledim.Burada da Ypg/Pyg her ne ise onlara da bir çift söz edeyim. Barıştan insanlıktan dem vuruyorsunuz da İstanbul'da patlayan canlı bombalarınızı afiş yapıp asmıştınız Kuzey Suriye'de ! Orada ölenler sivildi,kadındı,çocuktu,Kürttü,Türktü,Aleviydi.Şimdi de Nusaybin vs. yerlerdeki sivil yerleşimlere rastgele roket atıyorsunuz.Bebek katili Öcalan'ın posterlerini taşıyorsunuz.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ! Ağlayın Amerika'ya şimdi belki elinizdeki kandan kurtarır sizi...

09.10.2019

Amerikalılar da ağlıyor türkler kürtleri katledicek diye :D

10.10.2019

S-400'leri neden kullanmıyoruz?

11.10.2019

s400 gibi hava savunma sistemleri roket, uçak ve türevi gibi saldırılara karşı üretilmişdir. Havan topu gibi daha eski silahlara karşı birşey yapamaz maalesef..

10.10.2019

"Atarız bir kaç roket ..." sefil bunlar, sefil!

10.10.2019

Büyük oyunu gördüm diyorsun yani. Aksi halde sevgi pıtırcıkları, öyle terbiyesizlik yapmazlar zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (7)