Halk İçinde Çıplak Protesto Yaptığı İçin Davalık Olan Vegan Kadın Tepkisini Yine Soyunarak Gösterdi!

Hayvan haklarına ilgi çekmek için ses getiren protestolar yapan ünlü vegan aktivist Tash Peterson, geçtiğimiz sene bir mağazada yaptığı çıplak protestonun ardından mahkemeye verilmişti. Geçen hafta ilk duruşmasından çıkan kadın, mahkemeye tepkisini yine aynı şekilde gösterdi... 👇

Avustralyalı aktivist Tash Peterson, ilginç protesto yöntemleriyle özellikle sosyal medyadaki vegan topluluklarında büyük ilgi toplayan isimlerden birisi.

Kendisi daha önce hayvan haklarını savunmak için ünlü bir zincir restorana gitmiş ve yerlere sahte kan dökerek gündeme gelmişti.

Protestolarının ilgi görmesi amacıyla sık sık kendi bedenini kullanan Peterson, ayrıca OnlyFans hesabından da aylık 40 bin dolar kazandığını açıklamıştı.

"Eğer vegan değilseniz hayvanların kanı sizin de elinizde" diyen kadın geçtiğimiz senenin Ağustos ayında yaptığı bir protesto nedeniyle davalık oldu!

Avustralya'nın Perth şehrindeki lüks bir giyim mağazasına sadece iç çamaşırlarıyla giden Peterson, üst bedenine kendi kanını sürdüğü için görevliler tarafından dışarı atılmıştı.

Olayın ardından kendisinin bu mağazaya girmesi yasaklandığı halde aradan 10 gün geçmeden geri dönmüş ve protestolarına devam etmişti.

"Toplumsal değişim istiyorsanız ses getiren protestolar yapmak en iyisi. Hayvan katliamı bitene kadar durmak yok!"

Peterson'ın mahkemesi geçtiğimiz çarşamba günü sonunda gerçekleşti ancak kendisi yine davaya tepkisini göstermekten çekinmedi.

Mahkeme salonun dışında bekleyen gazetecileri üstsüz karşılayan kadın, göğsüne "kendi derini giy" yazarak yine mağazada yaşanan olaya dem vurdu.

"Kendi haklarını koruyamayan hayvanlar için farkındalık yaratmaya çalışıyorum. Bunun için de kendi vücudumu özgürce kullanıyorum."

Peterson'ın birçok olayında birlikte yer alan ve sosyal medya için videolarını çeken erkek arkadaşı Jack Higgs de davada yargılananlar arasındaydı.

Mahkeme salonunun önünde yaşananların ardından polis, huzuru ve düzeni bozma suçundan Peterson'ı tutukladı. Erkek arkadaşı Higgs ise suçsuz bulundu.

"Başka bir canlının derisini giymektense çırılçıplak gezmeyi tercih ederim" diyen genç kadının gelecek davalarından çıkacak sonuç merakla bekleniyor...

Siz ne diyorsunuz bu işe? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Netflix'e Konu Olacak Kadar Skandallarla Dolu Ünlü Marka "Abercrombie & Fitch'in Yükselişi ve Düşüşü"
'Sadece Kız Çocuk' İstedikleri Tüp Bebek Tedavisinde Hayatlarının Şokunu Yaşayan Eş Cinsel Çiftin Hikayesi
Spor Yaşam Biçimiymiş! Kabızlık Şikayetiyle Hastaneye Giden Adamın Makatından 2 Kiloluk Dambıl Çıkartıldı!

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR

İyi bir şey mi yapmış oluyor ? Birilerinin işine gelince bu benim hakkım benim özelim karışamazsın denilir ama en basitinden yemek yeme hakkına bile karışmaya çalışıyor bazıları. tamam sen kendince çok düşüncelisin yemiyorsun yeme, bize ne ne yediğin ama milleti de provoke etme.

Bu kadın = Femen aktivistleri . Biz obje değiliz !!!

15.04.2022

Abi protesto yontemine takilmiyorum ama savunduklari sey anlamsiz ve samimiyetsiz. Gozune cektigi kalemden dudagina surdugu ruja kadar hayvansal organik urunler kullaniliyor. Mecbursun kullanmaya zaten baska turlu kimse suratina surmez kimyasali. Hasta olup kullandigin ilaclarin hepsi bir organizma uzerinde denenmek zorunda bu da hayvanlar olacak ne olacak. Ictigin sut yedigin yumurta yogurt hepsi hayvansal urun. O zaman niye hayvanlari somuruyorsun yeme bunlari. Ayrica balik ta bir hayvan degil mi? Bu veganlar baliklari kapsam disi tutuyorlar her nedense... Bu da tezat mi tezat. Yani ne savunduklari belli degil. Arkadas sadece sigir, tavuk eti yemedigi icin o hak savunucusu bizler de zalim mi oluyoruz? Bu bana samimiyetsiz geliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ