Halilhodzic'den Bosinga ve Constant Açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Rostov maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Rostov ile oynanacak rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Boşnak çalıştırıcı, yaptığı değerlendirmede, 'Transferler henüz bitmedi, 1-2 oyuncunun gelmesini bekliyorum. Transferi geç başlattık ama hızlı hallettik. Trabzonspor için yeterli mi olacak? Göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi yoğum çalışmamız gerekecek. O yüzden sezonun başlangıcı bizim için zor olabilir. Tekrarlıyorum Rostov bizden daha önce lige başladı. Onlar daha hazır çıkacaktır maça. Bizim için zor olacak. Tam anlamıyla hazır değiliz. Turu geçersek sezon öncesi güzel bir motivasyon olur bizim için. Bu turu geçersek farklı maçlar oynayacağız. Bu süreçte de takımı oturtabiliriz. Yarın zor maç olacağını bile bile geldik. En iyi şekilde tamamlayacağız. Rostov takımının herhangi bir maçta her saniye golü bulabilecek bir kadro olduğunu söyleyebilirim. Maçlarının hepsini izledim, hücuma yönelik bir anlayışlarının olduğunu söyleyebilirim.' ifadelerini kullandı.

Halilhodzic, sakatlıkların son durumuyla ilgili ise 'Konstant oynamayacak çünkü hasta. Son idmanda sakatlanan Bosingwa da gelemedi, o da oynayamayacak. Tabi ki Bosingwa'nın burada olmasını isterdim ama onun boşluğunu dolduracak yedek oyuncularımız var.' şeklinde konuştu.

Skorer

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı