Halil Umut Meler'e Saldırmıştı: Faruk Koca, Kalp Krizi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Türk futbolunda dün akşam Ankara’da kara bir gece yaşandı. Tarihe geçecek olayda yeni gelişmeler yaşandı.

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sonrasında kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'la oynadıkları maçtan sonra hakem Halil Umut Meler'e saldıran MKE Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, kalp krizi şüphesiyle 24 saat hastanede müşahede altında tutulacak.

Koca, yaşanan olaydan sonra yüksek tansiyon sebebi ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye geldi. Koca'nın doktoru Prof. Dr. Erdoğan İlkay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

''Kötü bir olay sonunda ortaya çıktı'' diyen Faruk Koca'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Erdoğan İlkay, şunları kaydetti:

"Daha öncede sağ koronerine stend taktığımız hastamız bugün acilimize 190'a 120 kan basıncı ve göğsünde baskı hissiyle geldi. EKG değişikliği olması üzerine şu anda müşahede altına alındı. 24 saat boyunca üç kez ikişer saat arayla enzim takibi alınacak. Şu anda kan basıncı 150 ml civaya aşamalı olarak indirildi. İlk enzimi normal, ikinci ve üçüncü sonuçlarına göre koroner anjiyo yapıp yapmamaya karar vereceğiz. İlk görüntü 24 saat boyunca müşahede altında olması yönünde. Genel sağlık durumu şu anda iyi ancak kesin olarak 24 saat hastane kalacak. Hayati riski vardır bu yüzden hastanede tutuluyor. Bir kalp krizi durumu olursa diye tutuluyor. Bu yüzden 24 saat önemli ve müşahede altında."

Faruk Koca'nın hastaneden hiç ayrılmadığını dile getiren İlkay, "Burası bir hastane, önünde yüzlerce kalabalık olup tezahürat olunca acilden dışarı çıkarıp arka kapıdan tekrar yukarıya alarak yatışını yaptırdık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da Faruk Koca'yı ziyaret etmek için hastaneye geldi.

Başhekim, Halil Umut Meler'in Son Durumunu Açıkladı

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR

Ankaragücü’nün taraftar kitlesinin sosyokültürel yapısı ne ki, yöneticilerinin ne olsun…

12.12.2023

ne kadar saçma ve içi boş yorum yaparım dediniz ve bunu mu buldunuz ? siz kimsiniz de ankaragücünün sosyokültürel yapısını sorguluyorsunuz ?

12.12.2023

yersen işte sağlık sorunları cart curt nedeniyle vs vs salın gitsin.

12.12.2023

E tabi hep bir bahane olur. Baktı ki işi bastırdı, kalp dayanamadı tabi, sonu kötü biteceğini anladı. Ankaragücü kulübünün direk ligden düşmesi lazım. Bu adam kulübün yöneticisi, üstelik yeter düştükten sonra da tekme atanlar var, ki onlar da muhtemelen üst seviye birileri. Saldırı yapanlar O anda sahada bulunma yetkisi olan kişiler olduğu için ceza daha da artmalı, yani tribünden atlayıp giden bir izleyici değiller...

12.12.2023

Bu eleman futbol dan men edilir de, kulübün şu ana kadar ceza alacak bir durumu yok. 3-5 maç seyircisiz oynama cezası alır taraftarları yüzünden de. Puan silme küme düşürme gibi cezalar ne alaka

TÜM YORUMLARI OKU (35)