Halil Sezai Hakkındaki İddianame Kabul Edildi: Tutukluluk Halinin Devamına Karar Verildi

Mahkeme, İstanbul Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai hakkındaki iddianameyi kabul etti. İlk duruşma 30 Ekim'de görülecek, Sezai'nin tutukluluk hali devam edecek.

Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında, 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianameyi değerlendirdi.

Tutukluluk hali devam edecek, ilk duruşma 30 Ekim'de

İddianamenin kabulüne karar veren mahkeme, hazırladığı tensip zaptında duruşmanın 30 Ekim'de yapılmasını kararlaştırdı.

Sanık Halil Sezai Paracıkoğlu'nun avukatınca yapılan tahliye talebinin ise reddine karar veren mahkeme, sanık Paracıkoğlu'nun üzerine atılı suçu işlediğine dair somut deliller bulunması, tutuklama nedenlerinin devam etmesi gibi gerekçelerle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İddianame düzenlenmişti👇

İddianame Düzenlendi: Halil Sezai'ye 13 Yıl 10 Aya Kadar Hapis İstemi

Ne olmuştu?

Komşusunu Darp Eden Şarkıcı Halil Sezai Tutuklandı!
Halil Sezai'nin Avukatlarından Tahliye Talebi: Komşusu Elinde Baltayla Şarkıcının Bahçesine Gelmiş

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
16.10.2020

Halili yakan ünlü olması ve hakimden önce talihsiz şekilde sosyal medyada sanık koltuğuna oturtulup yargılanması.Ortada ciddi bir olayda yokken nasil olduysa kabak başına patladı ve asip keselim diyen günahkarların keçisi oldu.

16.10.2020

boş yapma bilader, ortada ciddi bir olay nasıl yok amk?

16.10.2020

Ulan ne abarttınız sanki ülke günlük güneşlik cennet bahçesi.Bu gözler neler neler gördü bu yaşlılar da az değil ateş olmayan yerden duman çıkmaz mutlaka arada bir şey yaşanmış ki Halil Sezai de gidip dövmüş olaya çift taraflı bakılmalı adama yargısız infaz yapılması hoş değil.

GEÇEN GÜN SÖKEDE KARISINI YILLARDIR DÖVEN EN SON AĞZINI BURNUNU KIRAN ADAM DIŞARIDA VE BUNUN GİBİLERİ... YADA İNSAN ÖLDÜREN, ÇOCUKLARI ,KADINLARI , KIZLARI TACİZ EDEN ŞEREFSİZLER DENETİMLİ SERBEST, İMAM HATİPLERDE ÇOCUK DÖVENLERE KINAMA KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL BİR ADAM YUMRUKLAMAK HAPİS ADALET BU OLSA GEREK YANLIŞ ANLAMAYIN TANIMAM ETMEM SANATCILIĞI UMRUMDA DEĞİL SADECE TÜRKİYE GERÇEĞİ BÖYLE OLDU ...

TÜM YORUMLARI OKU (12)