Halil Konakçı'dan Doğu Demirkol Tepkisi: 'Sıkıyorsa Mustafa Kemal ile Böyle Alay Edin'

Komedyen Doğu Demirkol çektiği Doğu dizisindeki sözleri ile tepki çekmişti. BluTV'de yayınlanan Doğu dizisinde Doğu Demirkol'un canlandırdığı karakter 'Ebu Huzeyfe! Ya Eba Eyyub el-Ensari! Ehl-i Beyt Junior. Dikkatli ol, toparlanan Kur'an-ı Kerim'in bi' kısmı burada ha' sözleri ile tepki çekmişti.

Başrollerini Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fotocan ve Afra Karagöz'ün üstlendiği dizide tepki çeken sözler için imam Halil Konakçı ise "Şebekler, bunların İslam'la alakası yok. Kitapsız, imansız. Sıkıyorsa Mustafa Kemal ile böyle alay edin" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
06.07.2023

BU YARATIK KİM YA! KİM BU SÜREKLİ HABERİNİ YAPIYORSUNUZ?? BİLİR KİŞİ Mİ? BEZİRGAN BAŞI MI KİM BU???

06.07.2023

Dizinin o bölümünde, muhafazakar kesimin çocuklara koyduğu çoklu ağır isimler tiye alınmış. “Ataullah Yusuf Yasiiiiir oğlum buraya gel”. Rahatsız olunması gayet tabii de Mustafa Kemal i ne karıştırıyorsun? Adam yattığı yerden 80 yıldır hakaret, iftira yiyor sizden haksız yere. Günahını ala ala bitirdiniz zaten.

06.07.2023

İsim bile olmayan şeyleri dinî olarak kabul edip çocuklara veriyorlar.

06.07.2023

Ne kuyruk acınız varmış be ! O kadar ki yunanın ,ingilizin galip gelmesini isteyenlerdesiniz , e siz düpedüz vatan hainsiniz ,bir de imam olarak bu devletten maaş alıyorsunuz .Yediğiniz ekmek ,içtiğiniz su haram ,yatacak yeriniz yok la sizin !

TÜM YORUMLARI OKU (31)