Half-Life 3'ün Ayak Sesleri Güçleniyor: Yeni Veriler Var!

Biliyoruz, Half-Life 3'ün varlığına inanmak tek boynuzlu atları bir gün göreceğimize inanmak gibi geliyor ancak yeni sızıntılar ve veriler VR olmayan bir Half-Life oyununa işaret ediyor olabilir.

Kaynak

Gordon Freeman ile son karşılaştığımızda takvimler 2007 yılını gösteriyordu.

Valve tarafından geliştirilen ve aradan geçen uzun, upuzuun yıllara rağmen hala devamını beklediğimiz efsane oyun serisi 2020 yılında Half-Life: Alyx adlı VR oyunla geri dönmüş olsa da elbette hayranların gözü artık bir mite dönüşmüş olan Half-Life 3'te.

Ancak uzun yılların ardından birkaç defa kursağımızda kalan hevesimizi yeniden diriltebiliriz zira Half-Life 3 için umutlandıran bazı sızıntılar var.

Valve cephesinden ilettiği haberlerle bilinen içerik üreticisi Tyler McVicker Valve'ın tüm projelerinde kullandığı Source 2 motorunun güncellenen dosyaları arasında Half-Life 3'e ait olduğunu düşündüğünü söylediği bir dizi veriye ulaştığını paylaştı. McVicker'ın söylediklerine göre oyun motoruna eklenen dosyalar arasında HEV Suit giyen bir karakter, Zen boyutundan çeşitli yaratıklar ve Half-Life serisi ile bağlantılı farklı modeller bulunuyor. İçerik üreticisi bunun VR olmayan bir Half-Life oyunu olduğuna da oldukça emin olduğundan bahsediyor.

Üstelik Half-Life 3 için elimizdeki tek ipucu bu da değil.

Bir seslendirme sanatçısına ait web sitesinde yer aldığı işler arasında Valve'a ait olan ve 'White Sands' kod adıyla anılan yeni bir projenin tespit edilmesi hayranları heyecanlandırmıştı. White Sands kod adının oyuncular arasında heyecan yaratma sebeplerinden biri ise Half-Life serisindeki Black Mesa tesisinin bulunduğu New Mexico'da gerçek bir bölge ismi olması.

İlginizi Çekebilir

Valve'ın Yeni Oyunu Sızdı: Bu Kez Half-Life 3 mü Geliyor?
Valve'dan Ses Çıkmayınca Yapay Zekaya Sorduk! Half-Life 3'ün Hikayesi Nasıl Olurdu?
Valve'ın Yapacağı Yoktu Yapay Zeka El Attı! Portal 3'ün Hikayesi Nasıl Devam Ederdi?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
13.08.2024

Yeni oyun gelirse ve çevrimiçi modu da olursa harika olur.

14.08.2024

Half life in eski oyununu özledim. Örümcek atıp öldürdüğüm duvardan lazer atarak deldiğim. Lazeri yere tutup havaya zıpladığım. Arkadaşlarla internet cafelerde oynadığımız o güzel oyunlara ne oldu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ