Halep'te Ölenler İçin Ağlayan Kızdan Yürekleri Dağlayan Konuşma

Halep'te yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayarak iki gözü iki çeşme ağlayan Albina izleyenleri duygulandırıyor. Annesinden bu videoyu çekmesini isteyen küçük kızın sosyal medyadan yayınlanan görüntüleri büyük ilgi gördü.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
14.12.2016

Küçücük çocuk için bile ''gösteriş yapıyor'' demiş BİLİR-KİŞİ! Şu çocukların göz yaşları,duaları hatırlatır umarım unuttuğumuz insanlığımızı,belki yok eder içimizde büyüttüğümüz nefreti.

10 sene önce filistin, şimdi halep sulugözlüğü... isimler değişiyor ama sözde "güçsüzün yanındayız" imajı değişmiyor. çocuğun da beynini yakmış o salatalık beyinli ebeveynleri, kızın acil desteğe ihtiyacı var. gerçi bu hamamböceği kitlenin çocuk yetiştirme konusunda bilebileceği en fazla nedir ki...

15.12.2016

Hayvandan aşağı seviyedeki tiplerden insan seviyesine çıkmasını beklemiyorum ancak bari belli etmeyin insan olmadığınızı biz görmeyelim

15.12.2016

Ah be güzelim ne kadar masumsun. Dilerim hep böle kal. Hep savun masumları, hiç susma ama o çevrende gördüğün; aleviler ve şiiler ölürken üç maymunu oynayıp, sünniler ölürken ağlayan, dünyayı ayağa kaldıran iki yüzlüler gibi de olma. O gözyaşların umarım binlerce insanın katili olan politik piyonların canını acıtmaya yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (5)