Hakkını Neden Helal Etmediğini Anlatan Esnafın İsyanını Okuyunca İçiniz Cız Edecek!

Okuyunca içimiz yandı...

İşte o yaşananlar: ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
15.05.2021

İçim o kadar acıyor ki ben esnaf değilim. Ev hanımıyım. Eşim de esnaf değil, emekli. Sanki bu çektikleri onlara değil de bana yapılmış gibi içim paramparça. Evine ekmek götürmek için evladının kursağına bir lokma ekmek sokmak için, hayatta kalmak için mücadele eden esnaflarımıza o kadar üzülüyorum ki anlatamam. İşsizlikten intihar eden insanlarımıza... Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Ülkemin haline, başımıza gelenlere sadece üzülüyorum. Elimden hiç bir şey gelmiyor ya kahroluyorum. Ne desem ne yazsam boşuna. O yüzden onların adına ben de HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.!

Esnafı öldürüp bitirdiler, bende bir esnafım durum çok zor vergisi ayrı, elektrik su ısınma giderleri ayrı dert hiçbir kurum pandemide almayalım demiyorlar hadi kurumu geçtim lan bağkur primini hangi akla hizmet 850tl den 1050tl ye çıkartırsın zaten iş yok, hayat zor nasıl bir mantık bu biz karşılayalım sizi bu zor durumda destekleyelim diyeceklerine köstek olunurmu ya..... Hakkım dibine kadar haram olsun açık ve net.

Pasif Kullanıcı
15.05.2021

Üzücü gerçekten. Bunların yatacak yeri yok. Büyük şirketlerin vergi borcunun silinmesi meselesine gelince devletin bu şirketlere olan borçları karşılığında vergi borçlarını siliyor. Yapılan herşey yap işlet devret modeliyle yapıldığı için 5li çeteye çok borcu var devletin. Garanti geçiş ücretleri vs. Ödeyemeyince ne yapsın vergi borcunu siliyor. Casa da no Papel 🤦‍♂️

15.05.2021

Keşke senin dediğin gibi olsa ama bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok "Hüseyin Özay'ın Taraf'ta yer alan haberine göre; AKP Hükümeti'ne yakın üç iş adımına ait toplam 608 milyon liralık vergi borcunu bir kalemde silen Maliye Bakanlığı'nın, "bu kadar da olmaz" diyen müfettişlere, "Siz bunun sebebini anlayamazsınız. Bunlarda ulvi amaçlar vardır" cevabı verdikleri ortaya çıktı. Bir başka Maliye Bakanlığı yöneticisinin de, yine aynı "sıfırlama" konusunda, müfettişlere, "Siz o adamının ne kadar bağış yaptığını ne kadar hayır yaptığını biliyor musunuz" diyerek çıkıştığı belirtildi."

TÜM YORUMLARI OKU (19)