Hakkında Yakalama Kararı Verilen Şeyma Subaşı'dan Kur'an-ı Kerim Paylaşımı

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Şeyma Subaşı’dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Yurt dışında olduğu için gözaltına alınamayan Subaşı, ilk açıklamasında “En kısa zamanda ülkeme döneceğim” demişti. Bu açıklamanın ardından sessizliğini sosyal medyada yaptığı yeni bir paylaşımla bozdu. Subaşı’nın Kur’an-ı Kerim ve tespih paylaştığı gönderi kısa sürede gündem oldu. 

İşte detaylar…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı uyuşturucu operasyonu, magazin ve sosyal medya dünyasında büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Operasyon kapsamında birçok ünlü isim hakkında gözaltı ve yakalama kararları çıkarılırken, adı dosyada geçen isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı oldu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Subaşı’nın yurt dışında bulunduğu için hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtilmişti.

Gelişmelerin ardından sessizliğini bozan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada hakkındaki iddialara değinmişti.

Subaşı paylaşımında, “Hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Şu anda yurt dışındayım. En kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğüm zaman daha detaylı bir açıklama yapacağım' ifadelerini kullanmıştı.

Kaçıranlar için:

Uyuşturucu Operasyonu Kapsamında Hakkında Yakalama Kararı Verilen Şeyma Subaşı’dan Açıklama

Bu açıklama, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Subaşı’ndan bu kez farklı bir paylaşım geldi.

Ünlü fenomen, sosyal medya hesabından Kur’an-ı Kerim ve tespih fotoğrafı paylaştı. Paylaşımda Kur’an-ı Kerim sayfalarının ve tespihin yer aldığı görülürken, Subaşı gönderisine “Oh” ve “El Hafız” notlarını düştü. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti.

İlginizi çekebilir:

Fatih Ürek Hakkındaki "Bitkisel Hayata Girdi" İddiasına Menajerinden Yalanlama!
Kobra Murat: "Güllü'yü Atmak İçin Çatı Yapıldı!"
Feyyaz Yiğit'in "Zengin Evi" Tespiti Sosyal Medyayı Karıştırdı!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İşçi ve Memur Arasındaki Fark Kapanıyor! Doğum İzni 6 Ay Oluyor: Çalışan Anneleri Sevindiren Yeni Düzenleme
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
Cem Küçük İletişim Başkanlığı'ndan İstifa Eden Furkan Torlak'a Yüklendi
YORUMLAR
19.12.2025

en tahammül edemediğim şey, insanların çıkarları uğruna kılıktan kılığa girmesi.. zora düştüğünde dindar, diğer sarı totolular da köşeye sıkışınca Atatürkçü.. hepsinin ortak noktası da aynı, kendi açıklarını kapatmak için hassasiyetleri istismar etmek.. hiçbiri ilkeye sahip deeller.. bugün maneviyat, yarın ideoloji.. her yerinizden tutarsızlık akıyor

19.12.2025

Altına mı sıçtın yine? Kesin pozitif. Yalnız en az bir umre paylaşamı bekliyoruz aşağısı kurtarmaz.

19.12.2025

Ya bi git be

TÜM YORUMLARI OKU (17)