Hakkari'de İranlı Geline 15 Kilo Altın, Damada 5.3 Milyon TL Para Takıldı

Hakkari’deki Jirki aşireti liderinin oğlunun düğününde paralar havalarda uçuştu. Jirki aşireti lideri Necman Adıyaman'ın oğlu Hazım Adıyaman ve İranlı Mahana Abdollahi çiftinin düğünü 2 gün sürdü.

Düğüne katılan kişi sayısı yaklaşık 10 bin kişiyi bulurken ve damada 5 milyon 300 bin TL, geline ise 15 kilo altın takıldı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
08.05.2023

Heh! Böyleleri evlensin işte bak, nitekim boşansalar bile (ki bunlarda boşanma olmaz) çocuklarının, hatta çocuklarının çocuklarının çocuklarının bile geleceği garanti yani.. Ama bir de düğün salonu tutacak parası olmadığı için bizim mahalledeki pazar yerinde evlenenler var. Hatta direkt olarak sokakta evlenenler var yav.. Evlenmek için o kadar hunharca kasıyorlar ki, sokak ortasında bile evleniyorlar.. Ayranınız yok içmeye, evlilik sizin neyinize arkadaş! Zaten kredi çekiyorlar, üzerine eşyalarıda taksitle alıyorlar. Sonra ödeyemiyorlaaaar, kavgalar başlıyoooor.. O cahil cesaretiyle evlenmeleri yetmezmiş gibi üç beş tane de çocuk yapıyorlar. Lakin, o çocuklar ne yiyecek, ne giyecek, nerde eğitim görecek falan zerre umurlarında değil yaparken.. Sonra şiddetli geçimsizlikten adam kadını öldürüyor, kadın mezara, adam hapise.. Bu hikâyede yanan her daim masum çocuklar oluyor. Evlenecekse de böyle zenginler evlensin arkadaş, en azından çocukları ziyan zebil olmaz bari..

08.05.2023

Şakşukası altın kaplama

08.05.2023

Parayla saadet olmaz...ama altınla olabilir 😅

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ