Çukurca'da PKK Saldırısı: 1 Şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağbaşı mevkiinde PKK'lıların düzenlediği saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı bildirildi.

DHA'nın verdiği bilgiye göre Çukurca'nın sınırın sıfır noktasındaki Dağbaşı Mevkii'nde bugün saat 17.30 sıralarında askerlerin operasyonu sırasında, PKK'lı teröristler uzaktan havan atışı ile saldırdı. 

Teröristlerin attığı havan mermisinin isabet etmesiyle 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Güvenlik güçleri kaçan PKK'lılar için bölgede hava destekli operasyon başlattı.

Saldırıda yaralanan askerlerin Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları bildiriliyor ancak durumlarına ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

Popüler İçerikler

Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
01.10.2016

Yeterrrrrrrrr demekten bıktım artık ya yemin ediyorum ulan her seferinde bir ağlama hissi en sonunda ağlıyacam sinirden ve üzüntüden.

01.10.2016

İki dombra çalarlar. Herkes duyar kasar unutulur. Gencecik insanlarda öldüğüyle kalır. PKK'nın silah gömmesine ve yapılanmasına veren herkese sesleniyorum. Bu ölen gençlerin kanı sizin elinizdedir. Yazıklar olsun.

01.10.2016

Tini şad,mekanı uçmağ olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ