Hakim Karşısına Çıkan Kemal Doğulu: "Onun Yüzünden Tefeciler Kafama Silah Dayadı''

Eski menajerini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla bugün hâkim karşısına çıkan oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşi ve modacı Kemal Doğulu, 'Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı' dedi. Ayrıca Kemal Doğulu, suçlamaları kabul etti.

Modacı Kemal Doğulu, sosyal medya hesabından bir süre birlikte çalıştığı eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit iddiasıyla hâkim karşısına çıktı.

Üzerine atılı suçu kabul ettiğini söyleyen tutuksuz sanık Doğulu, "Söz konusu paylaşımı yapan benim. Br dönem menajerliğimi yapan bu kişi beni dolandırdı. Kendisinin benim dışımda da sponsorumu, çevremi ve güzellik yarışmasındaki arkadaşlarımı dolandırdığını duydum. Ben de sinirlendim. Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı'' dedi.

''Dükkanın içinde rezillik çıkmasın, olay dükkanımda olduğundan duyulmasın diye şikayetçi olmadım ancak bu olaylar nedeniyle sinirlendim ve bir anlık sinirle bu sözleri yazdım. Fotoğrafını sosyal medyaya koymakla tehdit ettim ve koydum. Suçlamayı kabul ediyorum. Yazdığım sözler için pişmanım. Kendisi şikayetinden vazgeçerse ben de karşı dava açmaktan vazgeçerim ve dolandırıcılık suçundan şikayetçi olmam. Çünkü bu olaylar nedeniyle mağdurum."

İfade işlemlerinin ardından duruşma başka bir tarihe ertelendi.

Meteoroloji Uzmanı Gün Verdi: İstanbul’da Bunaltan Sıcağın Nedeni Belli Oldu
10 Yıllık Evliliği Tek Celsede Bitmişti: Fatih Terim'in Kızı Buse Terim, Sessizliğini Bozdu
Okul Müdürü Sokak Ortasında Darbedildi: "Hocam Beni Tanıdınız mı?"
Çok Sevdiği Motorsiklet, Sonu Oldu: Geriye Fotoğrafları Kaldı

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
YORUMLAR
05.06.2024

Mağdurum da mağdurum

05.06.2024

Bu iki kardesde pis isler yapiyor soylim

05.06.2024

Dükkanını tefeciler basıyor kafana silah dayıyor koşup sosyal medyadan hakaret mi ettin ? Hadi dükkanın adı çıkmasın diye şikayetçi olmadın ee şimdi neden söylüyorsun ? Sorular sorular sorular???

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ