Hakim 10. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! "Hakim Ömer, senin bu davayla esas bağlantın ne?"

ATV ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinin final fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 10. bölüm fragmanında; Astım krizi geçiren Ozan'a, Azem yardım eder. Davada Ömer'in kendisini ifşa etmesine çok az kalmıştır ve yakında gerçekler ortaya çıkacaktır. Peki Hakim final bölümünde neler olacak? İşte Hakim 10. bölüm final fragmanı...

ATV ekranlarında yeni sezona iddialı bir giriş yapan Hakim dizisi, reytinglerde beklediği performansı gösteremedi. Yabancı bir yapım olan 'Your Honor' isimli diziden uyarlanan Hakim, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyordu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Peki Hakim finalde neler olacak? İşte Hakim 10. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Hakim 10. Bölüm Final Fragmanı |"Hakim Ömer, senin bu davayla esas bağlantın ne?" @atv

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hakim Son Bölümde Neler Oldu? Hakim Son Bölüm Özeti

Ömer güç bulduğu herkesi kaybetmenin acısını yaşamaktadır. Cevdet ve Ayşe yanında yokken nasıl savaşacağını bilemez ve oğlunu kurtarabilmek için güçlü durması gerekmektedir.

Cevdet'in Ömer'den son isteği ve gizli kasasından çıkanlar, Ömer'i yeni bir sürprizin içine sürükler. Ozan'ın aklı tamamen Ceren'dedir ve Deniz'den ayrılamayacağını fark eder.

Ömer hayatının en zor mahkemesine çıkmaya hazırlanır .Adalet yeminini bozacak ve bir katili suçsuz bulacaktır. Aynı esnada Azem'in öğreneceği sır, Ömer'in hayatında büyük bir darbe olacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Hakim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Oğlum için her şeyi yaparım!" İşte Hakim Yeni Bölüm Fragmanı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!