Hakem Halil Meler'e Saldıran Faruk Koca’dan Pişkin İfade!

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı gerekçesiyle tutuklanan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın pişkin ifadesi ortaya çıktı. 

Türk futbolunda dün akşam Ankara’da kara bir gece yaşandı.

Ankaragücü-Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.Saldırıda hakem Halil Umut Meler yeğe yığıldı. Yere yığılan Halil Umut Meler, yerde de tekmelendi. Yumruklu-tekmeli saldırının ardından Halil Umut Meler'in gözü morardı.

Hakem Halil Umut Meler'e Ankaragücü-Rizespor maçı sonrası yumruklu saldırıda bulunan ve adliyeye sevk edilen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberinde olan iki kişi tutuklandı.

Habertürk'ün aktardığı habere göre, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ifadesinde "Amacım sözlü tepki göstermekti, tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebep vermez. Bu olaya hakemin yanlış kararları neden olmuştur" dediği görüldü.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 Kişi Tutuklandı
Halil Umut Meler'e Saldırmıştı: Faruk Koca, Kalp Krizi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı
Emre Belözoğlu'nun İstifa Kararı Aldığı İddiası
Ankara'da İş Cinayeti: İnşaatın 30'uncu Katından Düşen 2 İşçi Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
12.12.2023

"Benim atmış olduğum tokat kırığa sebep vermez." Tıp bilgisi desen var.

12.12.2023

Attığın şeye tokat değil yumruk denir Türkçe'de. Yere düşünce öteki şahsın attığı tekme kırığa sebep olmuş olabilir, adamı kör edebilirdi o tekme

12.12.2023

Olaya üzüldüm desem üzülmedim sevindim desem sevinmedim. Bu ligin bu hakemlerle gitmeyeceğini sezon başından beri herkes söylüyor. Tff çözüm bulmak yerine yanlış atamalarla olayları körüklüyor. Bu olay yaşanmasaydı iyiydi ama umarım Türk futbolu için bi milat olur, kurum ve şahıslar gerekli dersi alır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ