Hakaretler Havada Uçuştu! Gazeteci Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin Twitter'da Birbirine Girdi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Halk TV programcısı Levent Gültekin'in Abdullah Gül'ün adaylığı için Halk TV'yi kullandığını iddia etti. Bu paylaşımın ardından da Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin Twitter'da birbirine girdi. Yaşanan tartışmada hakaretler havada uçuştu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ve Halk TV programcısı Levent Gültekin, dün akşam Twitter'da gündeme bomba gibi düşen, birbirlerine demediklerini bırakmayan tartışma yaşadı.

Önce, Cüneyt Özdemir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Halk TV programcısı Levent Gültekin'i Abdullah Gül'ün adaylığı için Halk TV'yi kullanmakla suçladı.

Ardından da Özdemir, bir anket başlattı ve takipçilerine "Levent Gültekin Halk TV'de çaktırmadan Abdullah Gül reklamı mı yapıyor? Halk TV'yi kendince çaktırmadan Abdullah Gül adaylığı için mi kullanıyor?" sorularını sordu.

Bu paylaşımları gören Levent Gültekin de Özdemir'e sert bir yanıt verdi. Gültekin, "Ahlaksızlığını böyle mi örteceksin Cüneyt? Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun. Tam kendine yakışanı yapıyorsun." diye yazdı.

Daha sonra da ikili arasında şu diyalog gerçekleşti:

Sizce bu kavgada kim haklı? Haydi yorumlarda konuşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Babacan'ın Telekom Örneği Tartışma Yarattı: 'Devlet Üretim Yapmaz mı?' Kim Üretsin? Hangisi Daha Kârlı?
MHP'den İYİ Parti'ye Geçtikten Sonra AKP'ye Katılan Vekil Eski Tweetlerini Temizliyor
İmamoğlu: 'AKP'yi Uyarıyorum; Bir Alarm Çalıyorum Onlar İçin'

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
22.04.2022

kavga var diye geldim tırt çıktı

22.04.2022

Neden sorulan bir soruya cevap vermeden ilk verilen yanıt ahlaksız diye başlayıp hakaret ile bitiyor? Bu ülkede tartışma kültürü dahi yok ya hu...

22.04.2022

Alaycı bir tavırla sorulan soruya yanıt verilmemesi normal. Üslupta hata var. Ancak, hemen bir karşı "küçük görme" atağı olmasaydı, Gültekin haklı diyebilirdim bu durumda. Şu durumda ikisi de değersizleşmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (6)