Hakan Sabancı'yla Yaşadıklarından Sonra Hapse Giren Aygün Aydın'dan Bomba Gibi Bir Açıklama Geldi!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aygün Aydın geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı'nın kendisi hakkında çıkartmış olduğu uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için 3 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı. Bugün cezaevinden çıkan Aydın açtı ağzını yumdu gözünü. Buyrun içeriğe...

Aygün Aydın’ı aranızda tanımayan yoktur. Kendisi son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri.

Kendisinin bu kadar gündemi meşgul etmesindeki asıl neden Aydın’ın Hakan Sabancı’yla yaşamış olduğu beraberlik diyebiliriz.

Kendisi Sabancıların veliahtı Hakan Sabancı’yla ayrıldıktan sonra aralarında geçen mesajları ifşalamış ve epeyce de bir konuşulmuştu.

Sonrasında Sabancı’ya veda etmiş ve,

Hemen ardından pek çok magazin programı kendisi hakkında yakışıksız iddialarda bulunmuştu.

👇

Seren Serengil, Aygün Aydın'ın Para Karşılığı Erkeklerle Beraber Olduğunu Söyleyince İşler Çığırından Çıktı

Kendisi bu duruma dayanamayıp Instagram hesabından bir açıklama yapmış ancak bu açıklamayı yaparken hızını alamayıp küfürlere boğmuştu herkesi…

Bununla bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kendisi hamile olduğunu iddia ettiği ultrason görüntülerini paylaşmıştı bizlerle.

Tüm bunlar Hakan Sabancı’yı rahatsız etmiş olacak ki kendisi Aygün Aydın hakkında bir uzaklaşma kararı çıkartmıştı.

Ancak Aydın bu kararı çiğneyince 3 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bugün Aygün hanım hapisten çıktı ve bir açıklama yaptı. Ama açıklama demeye dilimiz varmıyor. Ortaya bir bomba bıraktı desek yeridir👇

👇

👇

👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne diyorsunuz bu açıklamaya? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Masumlar Apartmanı’nın ‘İnci’si Farah Zeynep Abdullah Diziden Neden Çıktığına Dair Açıklamalarda Bulundu!
Polis Üstsüz Güneşlenen Kadını Uyarınca Tüm Kadınlar Çıplak, Erkeklerse Sütyenleriyle Caddeleri Doldurdu!
Çağatay Ulusoy Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla Barıştığına Dair Çıkan Haberler Hakkında İlk Kez Konuştu!
Survivor ile Hayatımıza Giren Masumiyet’in İlker’i Serkay Tütüncü Alaçatı’daki Akılalmaz Fiyatlara İsyan Etti!
Aralarındaki Suların Bir Türlü Durulmadığı Demet Akalın ve Seda Sayan Kavgasında Akalın’dan Yeni Hamle Geldi!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
12.07.2021

46 kez şikayetçi olduğu halde hiçbir şey yapılmayan eski kocası tarafından öldürülen kadın vardı bu ülkede... bu şerefsizler varken bu kızı mı attınız 3 günlüğüne de olsa hapse? Bıktım magazininizden de playboylarınızdan da onların kırıklarından da. O kadar usta ve alfa bir playboy ki daha prezervatif kullanmayı bilmiyor. Zenginler ülkesi ne olacak

12.07.2021

Orada inkar eden bir koca var. Ceza veremezsin haliyle, burada öyle değil ki kadının adama yaptıklarına bütün ülke şahit olduk.

12.07.2021

3 gün hapse girdin mafya olarak çıktın. Süslü Hakan, seni önce deli edeceğim sonra tedavi edeceğim. Yemin olsun ki bir tweete, bir insta storisine yenileceksin. Özgüvenli çocuk yetiştirirken nelere dikkat etmeliyizin örneği. Bir erkek üzerinden varolup şöhreti yakalamaya çalışırken sabancının takılmalığı olduğunu hazmedemeyip sosyal medyada kendisini küçük düşürmesiyle başlayan psikolojik süreç. Kalbinin ve gururunun kırılması anlaşılırda adı çıkmış adamla takılırken ne gibi büyük beklentilere girilir ki. Bir ara "diğerleri cötlerini açıyor onlarla yarışamıyorum üstümde baskı var" falan diyordu şimdi daha rezil utanç verici hallere girmiş. Bu gidişatın sonu intihar olmazsa iyidir en kötü enkaz olarak kalacak. Harikalar diyarında yaşadığı için kırılgan bir kimlik algısına sahipmiş ve bir kez etiket oldu mu her paylaşımı dalga konusu olmaya devam eder isterse sıradan paylaşımlar yapsın çünkü sosyal medya öyle leş bir ortam. Üzücü yani medya bunu haber yaptıkça ayarları daha da bozulur.

12.07.2021

bu kadın durmayacak. tam psikopat ahahhaah eee çükünün yolundan gidersen böyle olması normal. bu arada o bebek utrasonu hayvan ultrasonu değil miydi yav :)

TÜM YORUMLARI OKU (63)