Hakan Sabancı ile Gündem Olan Aygün Aydın'ın 'Kaybettiğin Kadına Dön Bak İstedim' Tadında Videosu Olay Oldu

Hakan Sabancı ve tüm Sabancı ailesine açtığı savaş ile sıkça gündeme gelen Aygün Aydın, Instagram hesabında paylaştığı mayolu video ile sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Sabancı ile bir dönem ilişki yaşadığını iddia eden Aygün Aydın, yaptığı açıklamalarla gündem olmayı başarıyor. Sabancı'dan hamile kaldığını ve bebeğin düştüğünü iddia eden Aydın, intihar haberiyle de oldukça çok konuşulmuştu.

Hala başta Hakan Sabancı olmak üzere tüm Sabancı ailesiyle ilgili olay yaratan açıklamalar ve davranışlarda bulunan Aydın, havuza girdiği videosuyla viral oldu.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.03.2022

Nedir bu ego, nedir bu kendini teşhir etme çabası anlamak mümkün değil. Kadınlar kendi kendini sex objesi haline getiriyor sosyal medya aracılığıyla ama farkında değiller.

bu manyagi savunmak istemiyorum, ancak mayo giymek teshircilik mi oluyor yobaz artigi. kadin bedeni esittir cinsel obje mi oluyor davar? Neden aklınız fikriniz surekli cinsellikle, sexte namusta? herkes carsafa mi girmesi lazim rahatlaman icin? her defasinda ayni yorum, bikmadin mi? tiklama lan tiklama, varsan baksan butun timeline hakaretten ettigin kizlarla doludur hic sasmaz riyakar boomer!

17.03.2022

Biri şu kızı silksin...

17.03.2022

🤣🤣bu videoya o şarkı iyi gidermiş

Pasif Kullanıcı
17.03.2022

Güzellikle olmuyor bu işler … pardonda çok var senin gibi hatunlar…demek ki adam anlamış ne kadar ucuz olduğunu … zararın neresinden dönersem kar diye kurtulmuş senden …malsın işte böyle düşürüyorsun değerini . Bir de koluna başkasını tak ay ay yeni aşkişom diye zirve yapsın ergenliğin

TÜM YORUMLARI OKU (34)