Hakan Fidan'ın Gündem Olan Bakışının Perde Arkası

MİT Başkanı Hakan Fidan’ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un telefonuna baktığı görüntülerin perde arkasını HaberTürk yazarı Kübra Par yazdı. 

'Fidan, canlı yayında olduğunu ve bu bakışın fark edileceğini düşünemedi mi?' diye soran Par, 'Muhtemelen Cumhurbaşkanı’na hazırlanan notlarda bir eksik veya hata fark ettiler ve durumu nasıl düzeltebileceklerini çaktırmadan tartışmaya çalıştılar' dedi.

Par, 'Ben daha ziyade Cumhurbaşkanı’nın önüne koydukları notta ne yazdığını merak ettim doğrusu…” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ‘Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı’nda bir araya gelmişti.

Erdoğan’ın basın toplantısı düzenlerken arkasında oturan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un bir görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu.

Kameralara yansıyan görüntülerde, Hakan Fidan’ın yanında telefonuyla ilgilenen Fahrettin Altun’un telefonuna baktığı görülmüştü. 📹

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin perde arkasını HaberTürk yazarı Kübra Par yazdı. 

Kübra Par şunları kaydetti:

Hakan Fidan’ın bir yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu öteki yanında ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun, onun yanında da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın oturuyordu. Cumhurbaşkanı önündeki metni okurken bir ara Altun telefonuna bakmaya başladı. Fidan da yandan onun telefonunu keserken kameralara yakalandı. Dün doğal olarak bu kare üzerine epeyce geyik çevrildi.

“Fidan iş başında”, “Meslek hastalığı” gibi espriler yapıldı. Gerçi bunun için MİT Başkanı olmaya gerek yok. İtiraf edelim pek çoğumuz yanımızda oturan kişi mesajlaşırken çaktırmadan kafa uzatıyoruz. Hatta buna karşı ekranı yalnız dik açıdan gösterip yanlardan karartan ekran koruyucular bile icat edildi. Peki Fidan canlı yayında olduğunu ve bu bakışın fark edileceğini düşünemedi mi? 

"Görüntüleri dikkatle incelerseniz olayın aslında öyle olmadığı anlaşılıyor" 📹

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
21.07.2022

Hakan Fidan bi yana diğerleri bi yana .işini en iy yapan devlet adamı.sayesinde mit yemek kuryesi gibi paket servis tetörist getiriyor bazen ölü bazen diri.

21.07.2022

Darbeyi bile kendi tv'den öğrenmiş biri mi işini iyi yapiyor? Kankalari olunca beklemediler galiba böyle bi girişim. Her neyse siz korkmayın biz vatanperverler 15 temmuzda kurtardiysak vakti gelince Suri afgan asalaklardan da biz kurtaririz ülkemizi

21.07.2022

Kanka kız benim içinde bişey demiş mi

Pasif Kullanıcı
22.07.2022

Onedio iğrenç bir arayüz yapmışsın yemeksepeti 1 sen 2.. Neden oynaşıp duruyorsunuz şu sitelerinizle ya. Milliyet'ten haber okuyor gibiyim iğrenç

TÜM YORUMLARI OKU (20)