Hakan Fidan'a 'İsrail'le Ticaret' Protestosu: İki Kişi Gözaltına Alındı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bursa ziyareti sırasında protesto edildi. Filistin'e destek için İsrail'le ticaretin kesilmesi gerektiğini söyleyen protestocular 'Allah Aşkına bu ihaneti kesin, ticareti bitirin, limanlar Siyonizme kapatılsın' dedi. 2 protestocu gözaltına alındı.

Bir dizi ziyarette bulunmak için Bursa'ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin destekçisi iki kişi tarafından protesto edildi.

Hükümetin İsrail'e yönelik söylemlerinin aksine ülkeyle ticaretini sürdürmesini eleştiren protestocular, 'Allah Aşkına bu ihaneti kesin, ticareti bitirin, limanlar Siyonizme kapatılsın' ifadeleriyle seslendi.

İki protestocu kısa süre içerisinde koruma polisleri tarafından Fidan'ın olduğu bölgeden uzaklaştırıldı. Olay sonrası iki göstericinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
17.03.2024

Sizin aklınız ermez öyle ticaret falan, siz kola dökün kahve dökün haydeee gemicikler size mi soracaktı ticaret yapıp yapmayacağını

17.03.2024

O döktükleri kolanın da Filistin’de 5 fabrikası var, ülkenin en büyük üçüncü işvereni, bin Filistinli düzenli maaş alıp bir de dua ediyor. Bizimkilerin haberi bile yok.

17.03.2024

yılanı koynunuzda besleyemezsiniz sizi de sokar.

17.03.2024

Çok dindarca bir hareket olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (13)