Haftanın Yantrası Zenginliğin Yantrası Kubera, Kristali Şifa Dolu Sitrin

Haftanın Yantrası bolluğun, bereketin, zenginliğin yantrası Hint yantra koleksiyonundan Kubera yantra.

Kubera yantra

Finansal şans, ticari hayatta başarı için mucizevi etkileri olan bir yantradır. İstikrarlı kazanç, bereket ve başarı için kullanılmaktadır. Kısa sürede maddi anlamda rahatlık ve zenginliğin korunması için oldukça etkili bir yantradır.  Ev ve iş yerinde gezegen saatlerine göre kullanılabilir. Doğum haritanız incelendikten sonra altın, bakır, gümüş, oniks olarak küpe bileklik kolye olarak hazırlandıktan sonra kullanabilirsiniz.

Haftanın kristali sitrin

Zihinsel Olarak:

Sitrin, zihnimize birçok farklı şekilde fayda sağlayabilir. Kendinizi zihinsel olarak geliştirmek istiyorsanız, zihni canlandırma gelişimine yardımcı olması için Sitrin kullanmayı düşünün. 

Sitrin konsantrasyonu artırır ve zihni canlandırır. Depresyon, korku ve fobilerin üstesinden gelmek için mükemmeldir. Sitrin, bilgeliğin ortaya çıkabilmesi için iç huzuru teşvik eder. Bilgileri sindirmeye, çözümleri analiz etmeye ve onları olumlu bir yöne yönlendirmeye yardımcı olur. Bu taş daha yüksek zihni uyandırır. Sitrin kolyesi takmak, düşünceleri ve duyguları sözlü olarak ifade etme zorluğunun üstesinden gelir. 

Duygusal olarak: 

Sitrin, vücudumuza yaydığı enerji nedeniyle duygusal dengesizliklere iyi gelen mükemmel bir kristaldir. 

Sitrin, en derin seviyelerdeki negatif enerji özelliklerini, korkuları ve hisleri serbest bırakarak hayattaki sevinci teşvik eder. Sorumluluk korkusunu yener ve öfkeyi durdurur. Bu taş, duyguların akışına girmenize ve duygusal olarak dengelenmenize yardımcı olur.

Fiziksel olarak:

Sitrin taşının kullanıcılarına çeşitli fiziksel faydaları olduğuna inanılmaktadır. 

Kristalin, özellikle çevresel ve dış etkenlere karşı hassas olan kişiler için yararlı olduğu söylenmektedir. 

Ayrıca KYS için oldukça faydalı olduğu ve dejeneratif hastalıkları tersine çevirdiği söylenir. Sitrin sindirimi, dalağı ve pankreası uyarır. Böbrek ve mesanedeki enfeksiyonları ortadan kaldırır, göz sorunlarına yardımcı olur, kan dolaşımını artırır, kanı detoksifiye eder, timüsü harekete geçirir ve tiroidi dengeler. Isıtıcı bir etkiye sahiptir ve sinirleri güçlendirir. Bir iksir olarak, adet sorunları ve sıcak basması gibi menopoz semptomları için faydalıdır, hormonları dengeler ve yorgunluğu giderir.  

Gökler rehberimiz, yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir.

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşımına Berk Oktay'dan Sert Tepki!
Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!