Haftanın Yantrası Vashikaran ve Akuamarin Taşının Özellikleri

Vashikaran yantra, gücü sevgiyi yaşamınıza çekmeye yardımcı bir yantradır. Aşk ilişkileri ve evliliğin daim olması sevginin artması için son derece etkilidir. Özellikle yeni evli çiftlerin kullandığı bir yantradır. Evlilik bağının güçlenmesi ilişkiye dışarıdan gelecek müdahalelere karşı koruma sağlayan koruyucu bir yardımcıdır. Doğum haritalarında Venüs ve Ay zararlı konumda ise ve kişi ikili ilişkilerinde mutsuzluk yarım kalmışlıklar yaşıyorsa Ay’ın Boğa burcunda olduğu günde kullanılmaya başlamalıdır. 90 gün boyunca kullanılmalıdır.

Haftanın kristali: Akuamarin

Akuamarin, kristal suların saflığını ve denizin canlılığını ve rahatlamasını çağrıştırır. Sakinleştirici, yatıştırıcı ve temizleyicidir ve gerçeğe, güvene ve salıvermeye ilham verir. Antik çağda, Akuamarin'in deniz kızlarının hazinesi olduğuna inanılıyordu ve denizciler tarafından iyi şans, korkusuzluk ve koruma tılsımı olarak kullanılıyordu. Aynı zamanda ebedi gençlik ve mutluluk taşı olarak kabul edildi. Bugün, su üzerinde veya yakınında seyahat eden herkesi koruyor ve açık ve içten iletişim kanallarını açıyor.

Akuamarine adı, 'denizin suyu' anlamına gelen Latince aqua marinus'tan gelir ve okyanus benzeri parlak rengine atıfta bulunur. Soluk mavi, şeffaf kristal, Beryl ailesinin bir üyesidir. Bazen mavimsi yeşil olan rengi, taşın kimyasal yapısındaki demir oksitlerden kaynaklanır. Eski kâhin, onun çok büyük bir manyetik etki uygulayan bir küre olan ayın etkisi altında olduğunu düşündü. Günümüzün kristal gözlem destekçileri, yaklaşan olayları görüntülemek için bir Akuamarin kullanırken, bunu ay yükselirken yapmanızı önerir. Ayın içerdiği demir oksitler üzerindeki manyetizması, taşın öngörü yeteneğini güçlendirecektir.

Akuamarin, denizle bağlantılı her şeyin yanı sıra, suyun yüzeyinde yansıyan cennet ile ilgili şeyleri de bünyesinde barındırır. Kendini sonsuza kadar yansıtan, gerçekliğin gizli anlamlarını keşfetmeyi mümkün kılan bir ayna olur. Bir simetri taşı olarak meditasyon ve vahiy için elverişli, peygamberlerin, şamanların, şifacıların ve mistiklerin taşıdır. Aynı zamanda, kendimizle ve başkalarıyla yüz yüze, ruhumuzun en karanlık derinliklerini keşfetmemizi sağlar.

Boğaz çakrasıyla ilişkili olan Akuamarin, konuşma korkusunun üstesinden gelmeye yardımcı olur ve her türden öğretmenler ve sunum yapan kişiler için mükemmel bir taştır. Konuşmacıları, kendi hakikatlerinin, bilgeliklerinin ve duygularının tamamen farkında oldukları ve bunları netlik ve inançla ifade edebildikleri bir bilinç aşamasına rahatlatır. Zor durumlarda net ve öfkelenmeden konuşmanızı da sağlar.

Akuamarin, entelektüel muhakeme süreçlerini hızlandırır ve hızlı yanıt verme yeteneğini geliştirir. Sadece fiziksel dünya hakkında değil, kendisi hakkında da öğrenme yoluyla kişiyi yenilmez kılar. Azim, disiplin ve kaygısızlık verir.

Akuamarine, dünyaya hizmet idealini ve iyileşmeye uyumlanmış bir insanlığın gelişimini teşvik eder. Nazik ve şefkatli bir enerji yayar, eylemleriniz için ılımlılığı ve sorumluluğu teşvik eder. Yargılayıcı insanlara daha hoşgörülü olmaları için ilham verir ve sorumluluktan bunalmış olanların düzeni bulmasına yardımcı olur.

Bir doğal adalet taşı olan Akuamarine, uzlaşma ve müzakereyi kullanır. Çatışma durumlarında sessiz bir cesaret ve dikkatlice gerekçelendirilmiş sözler verir. Akuamarine'i aldığınız herhangi bir yazılı şikayetin üzerine veya göndermeden önce iletin. Bir şikayet nedeniyle uğraş verirken  veya iş ya da özel yaşamla ilgili anlaşmazlıklarını çözerken Akuamarin taşıyın.

Bir seyahat kristali olarak, yeşilimsi mavi Akuamarin deniz yoluyla seyahat edenleri korur, su korkusunu azaltır ve uzun mesafeli uçuşlar veya uzun mesafeler sürmek gibi uzun mesafeli seyahatlerde bulunanları korur. Yüzmeyi öğrenmek için iyi bir taştır.

Bir aşk kristali olan uçuk mavi Akuamarin, sevgiliyi geri dönmeye teşvik eder, farklı yaşam tarzlarına sahip iki kişinin bir arada uyum içinde yaşamasına yardımcı olur ve kavgalara neden olan hassas konuların etkisini azaltır.

Akuamarin genellikle bir aşk simgesi veya sonsuzluk yüzüğü olarak verilir ve 'dünyanın suları aktığı sürece' bağlılığı ve sadakati artırır.

Akuamarin şifa özellikleri 

Akuamarin iyileştirici özellikleri, fiziksel, duygusal ve ruhsal denge ve sorunlara yardımcı olabilir. Fiziksel rahatsızlıklara ve duygusal sorunlara yardımcı olacak iyileştirici güçleri vardır. Enerji Şifasında ve Çakra dengelemede de kullanılır. Akuamarin şifalı kristal terapileri, duygusal bedeni temizlemeyi, iletişimi açmayı ve hormonları ve büyümeyi düzenlemeyi içerir. Akuamarin'in terapötik kullanımları uzun ve iyi belgelenmiş bir geçmişe sahiptir. Akuamarin ile meditasyon da şiddetle tavsiye edilir.

Fiziksel Akuamarin iyileştirme özellikleri

Fiziksel sağlık

Akuamarin bir nefes taşı, solunum yolu ve akciğerlerdir. Sinüs rahatsızlıklarını ve sık öksürüğü iyileştirebilir ve saman nezlesi ve diğer kronik alerjiler için etkilidir. Soğuk algınlığı ve bronşiti giderir.

Akuamarin bir soğutma taşıdır; enfeksiyonlara karşı koyar ve larenjit, strep boğaz veya boğaz ağrısı için yararlıdır. Hipofiz ve tiroid bezlerini uyumlu hale getirerek hormonları ve büyümeyi düzenler. Diş ve diş eti problemlerine faydalıdır.

Her türlü iltihabi hastalıkların iyileşmesine destek olur. Egzama, kurdeşen,  ve sedef hastalığı için yatıştırıcıdır. Ayrıca herpes salgınlarını önlemeye yardımcı olabilir. Alerjilerin neden olduğu bazı cilt hastalıkları Akuamarine tarafından hafifletilebilir ve zona tedavisini tamamlayabilir.

Her gece 20 dakika göz kapaklarına Akuamarine sürülürse yorgun gözler ve bazı görme sorunları giderilebilir. Solar pleksusa yerleştirildiğinde sinir spazmlarını yatıştırır.

Duygusal sağlık

Akuamarin, duygusal bedeni temizlemek ve iletişimi açmak için güçlü bir Su elementi taşıdır. Nazik enerjisi, duygusal kalıpları yüzeye çıkarır ve ileriye doğru hareketi sınırlayan eski düşüncelere veya kalıplara tutunmanın nedenini anlamaya yardımcı olur. Ayrıca, egonun kişinin aşırı tepki vermesine, kurban/istismarcı rolü üstlenmesine, başkalarını manipüle etmesine veya kendini şehit etmesine neden olduğunu da tanımlar. Bu kalıpları bilinçli olarak salıvererek daha iyi ilişkilere, sevgiye ve şefkate izin verir.

Akuamarin, aşırı öfke veya korkuyu dengelemeye yardımcı olur. Ayrıca geçmişteki duygusal, fiziksel veya sözlü tacizi temizlemeye yardımcı olabilir. Travmatik durumlar yaşayan ve agresif davranışlar sergileyen ya da duygusal bedenlerinden kopmuş çocuklar için mükemmel bir taştır. İmkansız standartlar koyan aşırı yargılayıcı ebeveynlerin ve suçluluk ve yetersizlikten yetişkinliğe kadar devam eden panik atakların etkilerini iyileştirir.

Akuamarin, geçiş ve değişimde ilerlemek için kullanışlıdır. Arındırıcı enerjisi, direnci ortadan kaldırır ve bilinmeyenin korkusunu yenmenize yardımcı olur. Sadece duygusal bagajın salınmasına değil, aynı zamanda fiziksel eşyaların ve dağınıklığın temizlenmesine de yardımcı olur.

Çakra dengeleyici akuamarin şifa özellikleri

Akuamarin, boğaz çakrasını temizlemek ve harekete geçirmek için belki de en güçlü taştır. Kalpten gırtlağa kadar olan enerjiyi harekete geçirerek, kişinin en derin ve samimi gerçeğinin iletilmesini sağlar.

Boğaz çakrası vücudun sesidir, diğer çakralardan gelen enerjinin ifade edilmesini sağlayan bir basınç valfidir. Engellenirse veya dengesi bozulursa, diğer çakraların sağlığını etkileyebilir.

Denge içinde, ne düşündüğümüzü ve ne hissettiğimizi ifade etmemizi sağlar. Fikirlerimizi, inançlarımızı ve duygularımızı iletebiliriz. Boğaz çakrası dengede ve açık olduğunda, kişisel gerçeğimizi dünyaya getirebiliriz. Beden ve ruh içinde kolay bir enerji akışına sahibiz. Alt çakralardan yukarı doğru fışkıran enerji, özgür ifade ve doğal salıverme sağlayarak yoluna devam edebilir. 

Akuamarin'in maneviyat için faydaları

Akuamarin hem erkekler hem de kadınlar için bir güçlendirme taşıdır. Tüm gücün kuvvetten gelmediğinin farkına varılmasına yardımcı olur. Hayatın boyun eğen, esnek canlılığıyla uyum sağlamada ve doğru ve şefkatli iletişimi teşvik etmede de güç vardır. Kadınlara içsel bilgilerini ifade etme cesaretini verir, sezgisel yeteneklerini geliştirir ve erkeklerin bazen duygularını iletmede yaşadıkları duygusal uyuşukluk ve zorlukları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Akuamarin, hem benliğin içinde hem de O'nun dış tezahürlerinde İlahi Dişil'e bir geçit kristali olarak kullanılabilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!