Haftanın Yantrası Abralas İle Kilitleri Açın! Kristali Ay Taşı ile Gücü Elinizde Tutun!

Aynı kısır döngülerin sebep olduğu gezegen enerjilerini dengeler. Ve keskin transitlerde daha iyi Hissetmemize yardımcı olur.  Özellik ile doğum haritanızda Satürn zararlı bir yerleşimdeyse Abralas yantra çok faydalı olacaktır. 

Bu yantra koruyucu ve sakinleştirici etkisi olan Oniks doğal taşı üzerine hazırlanmış 20×20 cm ebatlarında kişiye özel gezegen saatlerine göre hazırlanmaktadır. Aldım, kabul ettim, EVET EVET EVET yazalım yorumlara.

Not: Enerji akışının doğru yansımasını istiyorsanız “doğum haritanıza” göre kullanmanız gereken uygun yantra belirlendikten sonra Oniks, Gümüş Altın ya da Bakır üzerine hazırlanarak kullanılması gereklidir.

Haftanın kristali: Ay taşı

Ay’ın şifası ile karmalarınızdan arınıp ruhunuzu, düşüncelerinizi, bedeninizi şifalandırın.

Ayın kendisi kadar eski olan Ay taşı, gizemin gücünü elinde tutar. Sırları inci gibi bir örtünün altında kilitli ve onlarla birlikte kendi gizli gerçeklerimiz. Bize ne öğretmesi gerektiğini ancak onun yansıyan ışığı içinde anlamaya başlayabiliriz. Ay taşı, her şeyden önce içsel bir yolculuğun tılsımıdır, eksik olanı, ruhun geride bırakılan veya unutulan kısımlarını geri almak için kişiyi derinden alır ve sonra gün ışığına çıkarır.

En eski zamanlardan beri Ay taşı, ayın büyüsüyle somut bir bağlantı olmuştur - gezginler için bir koruma tılsımı, aşıkların tutku için bir armağanı, kehanet için bir kanal ve bilgeliğe giden bir yol olmuştur. Ay ile bağlarımız güçlü. Döngüsel mükemmellikte büyüyüp küçülürken, annemiz Dünya'nın gelgitlerini ve ritimlerini yaratır ve davranışlarımızı, duygularımızı ve ruhsal gelişimimizi etkiler. Ay taşı sakinleştirir ve cesaretlendirir, bize hayatın doğal ritmini öğretir.

Ay taşı, Doğu'da daha uzun süre olmak üzere yaklaşık iki bin yıldır Roma takılarında kullanılmaktadır. Hindistan'da her zaman aşıklar için özel bir anlamı olan kutsal bir taş olmuştur ve orada geleneksel bir düğün hediyesidir. Art Nouveau döneminde kuyumcular için popüler bir seçimdi ve Avrupa'da ayrı düşmüş sevgilileri barıştırdığına ve uykusuzluğu iyileştirdiğine inanılıyordu. Ay taşı, özellikle geceleri sağladığı koruma nedeniyle “gezgin taşı” olarak bilinir ve canlandırıcı umut niteliği nedeniyle, kişiliği geliştirmek için uzun süredir bir tılsım olarak giyilir. 

Adını aya benzer parlaklığından alan Ay taşı, yumuşak, sulu bir opaklık ve ışık değiştikçe yüzey boyunca bir çizgi halinde hareket eden katoyans adı verilen gümüşi beyaz bir yansıma sergileyen bir Feldspat mineralidir. Ay taşı, şeftali, mavi, gri, beyazın narin tonlarında ve gökkuşağı Ay taşı olarak bilinen prizmatik bir çeşitte bulunur.

Gezgin Taşı olarak efsanevi olan Ay taşı, özellikle geceleri veya ay parlarken su üzerinde seyahat edenler için koruyucudur. Sık seyahat edenler, güvenli gece sürüşü için ve yol öfkesine karşı koruma olarak torpido gözünde tutmalıdır. 

Ay taşı, sevginin kabulüne yardımcı olmanın yanı sıra kalbi besleyici niteliklere açar. İlk ya da yeni aşk için mükemmel bir kristaldir ve aşkın bir sır olarak kalması gerekiyorsa rahatlatıcı bir tılsımdır. Ayrıca öfkeyle ayrılan sevdiklerini yeniden bir araya getirebileceğine inanılıyordu. 

Ay taşı aynı zamanda aşk ve erotizm taşıdır, kündelini enerjisini ve bedensel arzuları harekete geçirir. Nihai doğurganlık kristalidir. Dolunayda sevişirken takılan bir Ay taşı kolye, vücudu doğal ay döngüsüne uyumlu hale getirir. Ya da sadakat veya doğurganlık için, bir yatak odasının etrafında on iki aylık bir daire olan ve biri yatağın altında ortalanmış on üç Ay taşı kristalinden bir ızgara yapın.

Profesyonel bir destek taşı olan Ay taşı, dansçıların ve sanatçıların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olur, yöneticilerin kalbine ve duygularına ilham verir ve eğitimcilerin etkinlikleri paylaşmalarına yardımcı olur. Garsonlarda ve garsonlarda kendini kabulü arttırır ve psikolog ve sekreterlerde duyarlılığı teşvik eder.

Şeftali Ay taşı özellikle kilo sorunları nedeniyle çaresiz hisseden herkes için teselli edicidir ve kişiyi olduğu gibi sevmeye ve değer vermeye teşvik etmek ve yiyecekleri duygusal ihtiyaçlardan ayırmaya yardımcı olmak için kullanılmalıdır. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede