Haftanın Tüm İndirimleri Burada! Hepsiburada'dan Amazon'a Dikkat Çeken İndirimler ve Aktüel Katalogları

Eğer bu hafta hangi markaların indirimde olduğunu, hangi ürünlerin fiyatlarının düştüğünü merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. A101, Bim, Şok gibi perakende zincirlerinin aktüel ürünlerini, Amazon'un ve Hepsiburada'nın bu hafta indirime giren ürünlerini sizler için derledik. Bu hafta en çok satılan ürünlerini, bahar indirimlerini, nerede ne kadar indirim olduğunu görmek isteyenleri içeriğe alalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Bu içerik 19.10.2024 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Alerji ve nefes darlığı gibi sorunlara çözüm sunacak Xiaomi hava temizleyiciden, cam bardaklarınızı pırıl pırıl yapacak Bingo bulaşık makinesi deterjanına bir çok ürün bu hafta indirimli fiyatlarıyla sizlerle; ihtiyacınız olan ürünleri hemen sepete eklemek için içeriğe göz atın!

Xiaomi Hava Temizleyiciden Bingo Bulaşık Makinesi Deterjanına: Haftanın Çok Satan Ürünleri Burada!

Ekim ayının sonuna doğru ilerlerken, kaçırmamanız gereken bir dizi fırsat indirimi sizleri bekliyor. Bu indirimler, kozmetik ürünlerden küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede yer alıyor ve evinizin eksiklerini tamamlamanız için güzel bir fırsat!

Ekim İndirimlerinde Büyük Final! İşte Kaçırmadan Almanız Gereken Fırsat Ürünleri

Mutfak kategorisinde en iyi markaların en güzel ürünleri indirimde! Favoriniz olacak çay ve kahve makinelerinden, alüminyum döküm tencere ve tavalara binlerce üründe indirim fırsatını kaçırmamak için içeriğe göz atabilirsiniz.

Bardak Setlerinden Küçük Ev Aletlerine Mutfak Kategorisinde Binlerce Üründe İndirim Fırsatı

Mükemmel bir kahve deneyimi sunan Nespresso Gran Latissima kahve makinesi ve evinizi kolayca temizlemenizi sağlayan Kiwi dikey elektrikli süpürge, bu hafta küçük ev aletlerinde büyük fırsatlarla satışta; ihtiyacınız olan küçük ev aletlerini hemen indirimli fiyattan almak için içeriğe buyurun!

Evinizde Eksik Kalmayacak: Küçük Ev Aletlerinde İndirim Festivali

Konforuna düşkün olanlara müjde! A101’in internet özel kataloğunda, Volta VSM elektrikli bisiklet satışa sunuluyor; 200 watt nominal motor gücü, evde kolay şarj imkanıyla işinizi kolaylaştıracak bu ürünü ve daha fazlasını indirimli fiyatlarla almak için hemen kataloğa göz atın!

A101'e 4 Tekerlekli Valiz Seti Geliyor! 24 Ekim 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Yorulmadan camlarınızı temizlemeye ne dersiniz? Yüksek hızda ve verimlilikte temizlik için tasarlanmış bu cam temizleme robotu, 25 Ekim’de BİM marketlerinde satışta olacak. Ulaşılması zor veya tehlikeli olan camlara çözüm sunan bu robotu yakından incelemek için içeriğe tıklayın.

BİM'e Cam Temizleme Robotu Geliyor! 25 Ekim 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu

Çay severlerin favorisi olan Lipton demlik poşet çaydan, özenle seçilen zeytinlerden yapılan Yudum taş baskı zeytinyağına, gıda ürünlerindeki indirimler sizleri bekliyor; mutfağınızın eksiklerini tamamlayabileceğiniz bu harika fırsata hemen göz atmalısınız!

BİM'e Gelse de Alsak Diye Beklediğiniz İndirimli Gıda Ürünleri

Mikropların ve kirlerin etkili bir şekilde temizlenmesine yardımcı olan buharlı temizleyiciler, 19 Ekim'den itibaren Şok marketlerinde uygun fiyatlarla satışta olacak. Kaçırılmayacak bu fırsatlar için detaylara göz atmayı unutmayın.

ŞOK'a Buharlı Temizleyiciler Geliyor! 19 Ekim 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Kendinizi şımartmanın tam zamanı! Kış aylarının gelmesiyle beraber birbirinden güzel ve kaliteli bot seçenekleri bulabileceğiniz bu indirimli çok satan kadın ayakkabılarına göz atmadan geçmeyin deriz!

Sizin İçin Seçtik! İndirimli Çok Satan Kadın Ayakkabıları

Bugün İndirimde Neler Var? Versace Eros'un büyüleyici kokusuyla başlayan ve bu kışın vazgeçilmezi olacak Tommy Hilfiger marka montlarla devam eden bu özel indirimlerde kaçırılmaması gereken ürünleri sizler için derledik. Bu fırsatları kaçırmamanız için sizi şöyle içeriğe alalım.👇

Bugün İndirimde Neler Var? Versace Eros'tan Tommy Hilfiger Marka Montlara 19 Ekim 2024 Günün Fırsatları

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki