Haftanın Tüm İndirimleri Burada! Hepsiburada'dan Amazon'a Dikkat Çeken İndirimler ve Aktüel Katalogları

Eğer bu hafta hangi markaların indirimde olduğunu, hangi ürünlerin fiyatlarının düştüğünü merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. A101, Bim, Şok gibi perakende zincirlerinin aktüel ürünlerini, Amazon'un ve Hepsiburada'nın bu hafta indirime giren ürünlerini sizler için derledik. Bu hafta en çok satılan ürünlerini, bahar indirimlerini, nerede ne kadar indirim olduğunu görmek isteyenleri içeriğe alalım.

Bu içerik 18.05.2024 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Haftanın en çok satanlarından başlıyoruz... Geçen hafta Dreame D20 dikey süpürge, hava kompresörü, Huawei akıllı saat, Apple AirPods Pro gibi ürünler fazlasıyla konuşuldu..

Casper Excalibur Taşınabilir Bilgisayardan Solo Kağıt Havluya! Haftanın En Çok Satan Ürünleri Burada!

Sunduğu konfor ve şıklık ile en çok satanların başını çeken Skechers D'Lites spor ayakkabılar, günün fırsat indirimi kapsamında oldukça uygun bir fiyata indi. Aşağıdaki içerikte bulabilirsiniz.

Günün Fırsatı: Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Skechers D'Lites İndirimde!

Kozmetik tutkunları burada toplanıyor! NYX Fat Oil'den, Missha BB kreme, allıktan kapatıcıya görünce sepetinize eklemek isteyeceğiniz, haftanın en çok satılan kozmetik ürünlerini aşağıdaki içerikte bir araya getirdik.

Bakımına Özen Gösterenler Buraya! Haftanın En Çok Satılan Kozmetik Ürünleri

16 Mayıs 2024 tarihinde A101'in İnternete Özel Aldın Aldın kataloğundaki Skechers marka spor ayakkabılar ve iPhone 14 bu hafta satışa sunuldu. En çok çeken ürünler arasında Samsung beyaz ev eşyaları, WMF tencere setleri, Birkenstock terlikler vardı.

A101'e Skechers Ayakkabılar ve Iphone 14 Geliyor! 16 Mayıs 2024 A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu

Oyun keyfini zirveye çıkaracak PS5 Slim 1TB ve evinizde barista olmayı deneyimlemenizi sağlayacak olan Philips Tam Otomatik Kahve makinesi, 18-21 Mayıs 2024 tarihli Şok Aktüel kataloğunun göze çarpan ürünlerinden biriydi. Aşağıdaki içerikte tüm katalogu bulabilirsiniz.

ŞOK'a Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi Geliyor! 18 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Gardırobunuzu yaza hazırlamak için cazip bir indirim arıyorsanız, Koton ürünlerindeki 3 al 2 öde fırsatına göz atmanızı öneririz. İndirimin yıldız parçalarını aşağıda sizin için derledik.

Elbiseden Parfüme Koton Ürünlerinde 3 Al 2 Öde Fırsatından Seçili Ürünler Burada!

10 Mayıs 2024 tarihli BİM Aktüel kataloğunda en çok dikkat çeken ürünler Kiğılı giyim ürünleri, Mounty ve North Pasifik markasının kamp ürünleri ve KeySmart beyaz ev eşyalarıydı. BİM Aktüel kataloğunun tamamını aşağıdaki içerikte paylaşmıştık.

BİM'e Kamp Malzemeleri Geliyor! 17 Mayıs 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu

Son zamanlarda her yerde gördüğümüz Stanley IceFlow Flip Straw pipetli termos, yüksek depolama hacmi, uzun süreli sıcak ve soğuk kullanım gibi özellikleri ile öne çıkan ürünlerden. Günün fırsatları kapsamında indirime giren termosun özelliklerini aşağıda derledik.

Günün Fırsatı: Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos İndirimde!

Bu içerik cildine önem verenler için.. Cream.Co markasının en sevilen ürünlerinde %40'a varan indirim fırsatını kaçırmanızı istemedik. Aşağıdaki içerikte indirimin yıldız ürünlerini görebilirsiniz.

Cildine Önem Verenlere Özel Cream.Co Ürünlerinde Büyük İndirim

Nine West ürünlerinde cazip bir indirim fırsatı başladı. Kalitesi ve şıklığı ile göz kamaştıran birbirinden güzel parçalarda %30'a varan indirim fırsatını kaçırmamak için aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz.

Modanın Nabzı Burada Atıyor: Nine West Fashion Week Fırsatları!

DeFacto'da indirim alarmı! Şık tasarımları ile kombinlerinizi yükseltecek ürünlerde 2. ürün 1 TL fırsatı başladı. En şık parçaları aşağıdaki içerikte derledik.

DeFacto Kaliteli ve Şık Tasarımlarıyla Unutulmaz Bir Fırsat Sunuyor: "2. Ürün 1 TL" Kampanyası!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!