Haftanın Tüm İndirimleri Burada! Hepsiburada'dan Amazon'a Dikkat Çeken İndirimler ve Aktüel Katalogları

Eğer bu hafta hangi markaların indirimde olduğunu, hangi ürünlerin fiyatlarının düştüğünü merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. A101, Bim, Şok gibi perakende zincirlerinin aktüel ürünlerini, Amazon'un ve Hepsiburada'nın bu hafta indirime giren ürünlerini sizler için derledik. Bu hafta en çok satılan ürünlerini, bahar indirimlerini, nerede ne kadar indirim olduğunu görmek isteyenleri içeriğe alalım.

Bu içerik 11.05.2024 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Haftanın en çok satanlarından başlıyoruz... Geçen hafta Stanley termos, Bluetooth kulaklık, Karaca Mutfak Robotu, Samsung Akıllı Telefon gibi ürünler fazlasıyla konuşuldu..

Herkes Bu Ürünlerin Peşinde! Haftanın En Çok Satan 13 Ürünü

Sunduğu konfor ve şıklık ile en çok satanların başını çeken Skechers D'Lites spor ayakkabılar, Anneler Günü indirimi kapsamında yarı fiyatına indi. Aşağıdaki içerikte bulabilirsiniz.

Günün Fırsatı: Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Skechers D'Lites İndirimde!

Yazlık kombinlerinizi tamamlamak için edinebileceğiniz, indirimli fiyatları ile kaçırılmayacak Nike marka birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı 13 parçasını aşağıdaki içerikte derledik.

İndirimdeyken Almanın Tam Zamanı: %30 İndirimli Nike Spor Giyim ve Ayakkabı Modelleri

9 Mayıs 2024 tarihinde A101'in İnternete Özel Aldın Aldın kataloğundaki Sinbo marka Hamur Yoğurma Makinesi Ve Halı & Koltuk Yıkama Makinesi bu hafta satışa sunuldu. En çok çeken ürünler arasında Philips televizyon, Lava Döküm Tencere, Casio saatler var.

A101'e Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi Geliyor! 9 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Temizlikte pratiklik sağlayan, Sinbo Dikey Süpürge ve Homend küçük ev aletleri, 8 Mayıs 2024 tarihli Şok Aktüel kataloğunun göze çarpan ürünlerinden biriydi. Aşağıdaki içerikte tüm katalogu bulabilirsiniz.

ŞOK'a Filtre Kahve Makinesi Geliyor! 8 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Sunumlarınızla adeta yıldız gibi parlamanızı sağlayacak Karaca ürünlerinde 2 Al 1 Öde fırsatı başladı! Karaca markasının çok sevilen ürünlerini aşağıdaki içerikte derledik.

Karaca'nın En Sevilen Ürünlerinde 2 Al 1 Öde Fırsatı! Sunumlarınıza Şıklık Katacak Birbirinden Güzel 13 Ürün

10 Mayıs 2024 tarihli BİM Aktüel kataloğunda en çok dikkat çeken ürünler Benzinli ATV, Philips Airfryer ve Oral B ürünleriydi. BİM Aktüel kataloğunun tamamını aşağıdaki içerikte paylaşmıştık.

BİM'e Benzinli ATV Geliyor! 10 Mayıs 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu

MAC Cosmetics ürünlerindeki kaçırılmayacak indirimleri de aşağıda derledik. Makyaj paletleri, cilt ürünleri, dudak kalemleri ve daha fazlasını aşağıda bulabilirsiniz.

MAC'te İndirim Fırsatı Başladı! Makyaj Çantanızı Baştan Yaratacak İndirimli MAC Ürünleri

Anneler Günü'ne sadece bir gün kaldı! Yves Rocher ürünlerinde Anneler Günü'ne özel harika fırsatlar başladı. Bitkisel ve doğal içerikleri ile herkesin çok sevdiği en güzel Yves Rocher ürünlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yves Rocher Ürünlerinde %50'ye Varan İndirim! Doğal ve Temiz İçerikleriyle Favori Olan 12 Ürün

Yazlık kombinlerinize yeni ayakkabılar eklemek istiyorsanız, Calvin Klein, Superga, Tommy Hilfiger, Under Armour gibi markaların en sevilen spor ayakkabılarını aşağıdaki içerikte bulabilirsiniz.

Ayakkabı Arayışında Olanlar Buraya! Herkesin Favorisi Olan İndirimli Spor Ayakkabı Modelleri

Madame Coco'da yılın indirimi başladı! Madame Coco markasının evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirecek birbirinden güzel ürünlerinde %70'e varan indirim fırsatını kaçırmamanız için aşağıda derledik.

Madame Coco'dan Evinizin Her Köşesini Zarafetle Dolduracak %70 İndirim Fırsatı!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!