Haftalık Genel Bakış 19 - 25 Haziran 2023 Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Şu anda belirsiz, yaratıcı Neptün'ün güçlü bir şekilde vurguladığı rüya gibi bir hafta bizleri karşılıyor. Hem Güneş hem de Merkür ile bağlantılı olarak, içinde dolaşıyor olabileceğimiz bir tür pus var sis. Mesele şu ki, bir sis geldiğinde onu ilk başta görmediğinizi biliyorsunuz. Sinsice bir ürperti ruhlarımızı sarabilir. 

Pekala Neptün ile genellikle o sisin içine düşmeyi ve güvenmeyi öğrenmekle ilgilidir. Teslim olmak sizin için ne anlama geliyorsa ilahi olana yaslanmak belki yüksek benliğiniz, belki rehberleriniz, melekleriniz veya Evren. Şimdi, bazılarımız için bu çok zor olabilir aslında çoğumuz için. Kontrolün bizde olmasını seviyoruz, anlıyor musun? Direksiyonu başka bir şeye teslim etmek, egolarımız için oldukça büyük bir sınavdır. Yine de imanımızın ödüllendirildiğini gördüğümüzde, her zamankinden daha ödüllendirici olacağını unutmayalım. 

Elbette Neptün ile her zaman yanılgıya düşmemeye, her şeyin göründüğü gibi olduğuna inanmaya dikkat etmeliyiz; bir duruma veya daha da kötüsü bir kişiye körü körüne güvenip gerçeği görememek. Çünkü kabul edelim kimsenin veya hiçbir şeyin hayallerimizi gerçekleştirebilmesi bizim çabamız mümkün olmadan gerçekleşmez. Beklentilerimizi biraz daha iyi yönetelim olur mu?

Güneş sezgisel Yengeç burcuna geçer geçmez sis dağılmaya başlar. Bu döngüde, İçimizdeki çocuk biraz ilgi istiyor. Yepyeni bir aşamanın tadını çıkarırken bunu onlara verelim. Bu ay unutmayın, o ev gerçekten kalbin olduğu yerdir kelimenin tam anlamıyla.

En duygusal dizinizi izleyerek ailenizle veya yalnız başınıza daha fazla zaman geçirmek isteyip istemediğiniz fark etmez. Devam edin, kalbinizi dinleyin ve kendinizi şımartın!

KOÇ BURCU 

Zihinlerimizi rendeleyen bir şey varsa, o da belirsizliktir. Bu kadar odaklanmış, hedef odaklı bir burç olarak, haftanın başında bir kare gören bu Neptün işinin pek hayranı olmayacaksınız. Neyse ki, uzun sürmez. Güneş ailenizin ve ev hayatı sektörünüzün üzerinde parladığında, bu zihinsel bulanıklık kısa sürede yok olur ve yerini eve, aileye ve duygusal olan her şeye duyulan özlem alır. Ayrıca, belki de son zamanlarda edindiğiniz yaratıcı önsezilerden kaynaklanan yaratıcı fikirlerin ve heyecan verici sohbetlerin akma olasılığı da yüksektir. Görmek? Her şey kötü olmadı. Şimdi, bu harika fikirleri çok iyi tanıdığınız eylemle takip edin.

BOĞA BURCU 

Görmeyi seçin veya kararsızlığın bir kısmını destekleyen yardım mevcuttur. Bu, esas olarak kaynaklarınızın etrafında görünüyor, çünkü bu bölgedeki Merkür, Pazar gününe kadar doğum haritanızın topluluk bölgesiyle karşı karşıya geliyor. Gururun yolunuza çıkmasına izin vermeyin. Çünkü gerçek şu ki, şu anda alabileceğiniz tüm destekle yapabilirsiniz. Yardım etme sırası size gelecek, bu yüzden şu anda bunun için endişelenmeyin. Ayağa kalkmaya odaklanın. Enerji değişiyor ve siz farkına bile varmadan, yaratıcı fikirler yoğun ve hızlı bir şekilde geri akmaya başlayacak. Değerlendirin. 

İKİZLER BURCU 

Bu haftanın başlangıcı kendinizi bir bulutun üzerinde dans ediyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. İlk başta keyifli gelse de her şeyin çok sert görünebileceği gerçeğe geri dönme, düşme tehlikesi vardır. Bunu nasıl hafifletirsiniz? Olayları ve insanları oldukları gibi görmek için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, olmasını istediğiniz gibi değil. Haftanın ilerleyen saatlerinde çalışma alanınızdaki Neptün, İkizler burcundaki Merkür ile kare açı yapıyor. Hiçbir eski hikayeye kanmıyorsunuz. İç sesinizi dinlediğinizden emin olursunuz. Hepsinden önemlisi, bu beklentileri yönetin. Endişelenme, hafta sona erdiğinde neyin ne olduğunu çabucak göreceksiniz

YENGEÇ BURCU 

Çarşamba günü doğum gününüzün resmi başlangıcı, Güneş burcunuza giriyor. Kutlamak için ne yapacaksın? Geçen aydan kalma bir içedönüklük hali hissedebilirsiniz, ama merak etmeyin hafta devam ettikçe işler daha iyiye gidecek. Zaman ayırın ve kendinize karşı sabırlı olun. Şu anda biraz kafanız karışmış ve hatta kaybolmuş hissedebilirsiniz. Bu duyguya yaslanın. Çekmeye, itmeye veya çekmeye zorlamadığınız zaman, bir yanıt bulmaya başladığınız yer burasıdır. Hazır olun, çünkü ışığınız yakında yeniden parlayacak.

ASLAN BURCU 

Yöneticiniz olan Güneş, bu hafta tüm gezegen hareketlerine çok fazla dahil olacak ve haftanın başında doğum haritanızın tutkulu bölgesinde Neptün ile karşı karşıya gelecek ki bu da biraz belirsizliğe yol açıyor. Mesele şu ki, kendinize bu belirsizliğin gerçekten size mi ait olduğunu yoksa diğer insanların yön eksikliğinden mi kaynaklandığını sormalısınız. Bunu üstlenmeyin. Dönüşüyorsunuz. Kendinize ve sadece size odaklanıyorsunuz. Hafta geçtikçe, özellikle yalnız kalmak için biraz zaman ayırırsanız, hedefleriniz daha net hale gelecektir.  Başarılı ve mutlu olmak seçimlerinizde. 

BAŞAK BURCU 

Yöneticiniz Merkür, bu hafta daha çok beyin sarsıntısı gibi. Bu nedenle, büyük kararlardan kaçınmak en iyisidir, özellikle de iş seçimlerine geldiğinde, bu bölgede Merkür Pazar günü ilişkiler bölgenizde Neptün ile kare açı yapıyorsa. Şu anda çok fazla seçenek olabilir ve bu da herhangi birinin kafasını karıştırmaya yeter. Bu sisin dağılmasını bekleyin en azından birkaç gün. İlerlemeden önce tüm gerçeklere ihtiyacınız var ve bunlar şu anda gelmiyor. Çevrenizdeki insanların herhangi bir nedenle doğruyu söylememesi de mümkündür. Dikkatli davranın ve hırsınıza yenilmeyin. 

TERAZİ BURCU 

Son haftalarda devam eden bir öğrenme süreci varsa, yakında bu bilgiyi alıp uygulayabileceksiniz. Pazar günü, eğitim bölgenizden Merkür, günlük rutinler bölgenizin karesini alıyor. Yine de yolculuk birkaç viraj alıyor gibi görünüyor ve hedefinize ulaşacağınızdan bile şüphe duyabilirsiniz. Neyse ki, işler değişiyor ve hala biraz kafa karışıklığı olsa da nereye gittiğinize daha fazla odaklanıyorsunuz. Aslında, son zamanlarda ilgi odağı haline gelmek ve tüm çabalarınız için görülmek üzeresiniz. Zamanı geldi, değil mi?

AKREP BURCU 

Anlayışınız olsun. Yolunuza çıkan bir fırsat anı var, o yüzden sabırlı olun. Yakında tüm cevapları alacaksınız. Bundan önce, kafa karışıklığının çamurlu sularında ilerlemeniz gerekebilir. Aslında, Pazar günü bu bölgedeki Merkür neşe bölgenizdeki Neptün'le kare açı yaparken, mümkünse finans, borç, yatırımlar veya kaynakların dağıtımına odaklanan konuşmalardan tamamen kaçının. İşaretlerin en şüpheci ve anlayışlısı, siz bile körü körüne güven tuzağına düşmeye maruz kalabilirsiniz. Şimdi, mutlaka kötü niyetli değil. Bunların hepsi dürüst bir hata olabilir, bu yüzden tepki vermeden önce kendinizi tutun.

YAY BURCU 

Senin için son derece önemli olan bir şey varsa, o da gerçektir. Güneş, Çarşamba günü doğum haritanızın bu bölgesine giriyor. Abartabilseniz de asla düpedüz yalan söylemezsiniz. Bu hafta, size yakın birinin bazı önemli bilgileri atladığından veya bu konuda tamamen dürüst olmadığından şüphelenebilir veya hatta keşfedebilirsiniz. Hemen sonuca varmadan önce bir konuşma yapın. Suçlayıcı değil; meraklı biri belki seni korumaya çalıştılar. Ya da belki korkuyorlar. Yalan söylememeniz herkesin sizinle aynı olduğu anlamına gelmez. Tabii ki, kötü niyetliyse veya kasıtlı olarak zehirliyse, ne kadar duygusal olursa olsun, bir şeyleri bitirmekten korkmayın.

OĞLAK BURCU 

Haftanın sonu başından çok çok daha iyi. Diğer tüm burçlar gibi muhtemelen enerji, motivasyon ve hatta muhtemelen yorgunlukla mücadele ediyorsunuz. Şu anda aşırı duyarlı görünüyorsun, bu yüzden vücuduna ne koyarsan koy, dikkatli ol. Aslında, kafanıza ne sokuyorsanız onun da farkında olun. Zihinsel diyetiniz fiziksel kadar önemlidir. Önünüze çıkan her şeyi yemeyin. Çarşamba günü Güneş burcunu değiştirip ilişkiler sektörünüze girer girmez, muhtemelen kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bu, büyük olasılıkla, almak üzere olduğunuz tüm ilgi ve empatiden kaynaklanacak.

KOVA BURCU 

Flört devresine yeni başladıysanız önce biraz yavaşlamayı düşünün. Eğlence bölgenizdeki Merkür, Pazar günü değerler ve para sektörünüzde Neptün ile kare açı yapıyor. Dışarıda işler çok karışık gibi görünüyor. Biri size bir hikaye uyduruyorsa kendi çocuğunuz veya uzun süredir sevgiliniz bile onları sorgulamaya çalışın. Beğenmeyebilirler ama buna ihtiyacın var. Aksi takdirde, uzun hikayelerden oluşan bir alacakaranlık deliğine çekilebilirsiniz. Bu sadece hayal kırıklığı yaratır, bu yüzden en iyisi, ortalık karışmadan önce zorlu aşk alıştırması yapmalısın. Aynı şey finans için de geçerli. Şimdilik yatırım yapmaktan kaçının. Önce daha fazla gerçeğin gün ışığına çıkması gerekiyor.

BALIK BURCU 

Modern gezegen yöneticiniz Neptün şu anda Balık burcunda ve haftanın başında ve yine Pazar günü sıkı bir kare yapıyor. Neptün, ev hayatı sektörünüzde önce Güneş'e, ardından Merkür'e bağlanır. Bu, hemen kapınızın önünde bir aldatmacanın karnını ortaya çıkarabilir. Aslında, gerçeklerden kaçan siz olabilirsiniz. Muhtemelen iyi bir nedenin vardır, ama dürüst olmak daha iyi değil mi? Acıtsa bile? Çünkü kabul edelim - gerçek ortaya çıktığında daha çok acıtıyor, ki kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır. Kozmik hava daha sonra, Çarşamba gününden itibaren Güneş neşe bölgenize girerken düzeliyor. Siz farkına bile varmadan eğlenceye ve oyunlara geri döneceksiniz. Affedildi ve unutuldu.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede