Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 20-26 Şubat Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketini bir yer bilimciler bir de astrologlar öngörmüştü. Öngöremeyenleri tartışmanın yiten canların yanında yersiz olduğu günümüzde, acılarımızı saracak yardımları bölgeye sürdürmeye devam edelim. 

Uranüs kareli dolunayla gelen yıkım ağır oldu. Daha uzun bir müddet yer hareketleri için uzmanlar olumlu görüşler sergilemezken, bizler depremin ilk günlerinde açık olan Borsa'da tavan olan çimento hisselerine mi yanalım? Kapansın diye feryat edilen Borsa'da gecikmeli kapanış sonrası açılışta yükselişle gördüğümüz devekuşlarına mı? Enkaz kaldırma esnasında arama kurtarmanın ulaşamadığı abonelerine kredi borcu için ulaşanlara mı yanalım? Neyse ki tepkiler sonrası herkes bir silkelenerek kendine geldi. Krediler, kartlar bir ötelendi. Bu bir şey sonuçta. 

Gelelim gökten gelen haberlere Balık burcuna geçen Venüs'ün son günlerinde başlayan bu hafta 20 Şubat sonrasında kadar bu etki de sürecek. Yeniayla birlikte artık bir miktar daha dayanışma ve cesaret zamanı. Mevki, makam korumak belik de bazıları için daha zor olacak. Bu dönemde paranız ve yatırımlarınıza neler olacak? Önce yükselen olmak üzere burcunuza etkisini de bu hafta sizi para konularında neler bekliyor öğrenmek için buyurun👇

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Sevgili Koç ve yükselen Koç, tutumu iyidir, zor günlerin yardımcısıdır ama gördük ki hayat fani, her şey anlık. O yüzden biraz da yardım etmek sana da iyi gelecek. Kafanda ne varsa artık adımını at. Sana iyi gelenlere de vakit ayırmayı unutma. Bereket kapında.

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Göklerden gelen karar beklediğin kadar yakın değil belki ama az kaldı inan. Tüm bu yaşananlar seni de yordu biliyoruz. Kaçmak istiyorsun bazen, kendinden ve gönlündekiler kaçamayacağını bil ama belki de biraz uzaklaşmak iyi gelecek. Bu işler biraz masraflı da olsa uzun vadede kazançlı çıkacaksın.

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

Kariyerinde net adımlar atarken, aldığın haberler şu kasvetli günlerden sonra doğan güneş gibi olabilir. Bu hafta gelen tüm haberleri iyi dinle, satır aralarında yeni anlaşmalar çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Yeni ayla birlikte başlangıçlar kapında, kariyer basamakları yürüyen merdiven gibi seni yukarı çıkarabilir. Artık yatırımlarının meyveleri olgunlaşıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Yine güçlü ve vakur duruşunu bozmadan acılara dirensen de sen de kırgın ve yorgunsun ama yeni ayla birlikte yeniden tüm işlerine sımsıkı sarılma vakti. Para senin hizmetkarın ve sen de bunu yönetmeyi iyi biliyorsun.

Başak ve Yükselen Başak ♍

Gönlün yorgun ama sen sert duruşunu bozmadan üretmeye devam et sevgili Başak ve yükselen Başak, yeni ay senin için bir çok şeyi kuryeyle yola çıkaracak. Yatırımların bir süredir seni düşündürürken, artık yükselişe geçme vakti.

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

İşte şimdi başlama vakti. Geçmişte bıraktığın tüm zorlukları unutarak yeni ayla birlikte kariyerinde ışıltılı dönemin eşiğindesin. Korkma bu kez at adımını, bu kadar düşünmek sana göre olmayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Yeni ay, yeni yatırımlar demek artık belki de pozisyon değiştirme vaktidir ve biraz da risk alsan mı? Yeni bir iş mi? Kariyerinde geçen haftalardaki kırılmaları bir gözden geçir istersen içinde fark etmediğin fırsatlar olabilir.

Yay ve Yükselen Yay♐

Sevgili Yay ve Yükselen Yay, son haftalarda hepimizi etkileyen felaketler seni de psikolojik olarak yordu ama askıda bıraktıklarını indirme vakti. Yatırımlarına bir göz atsan iyi olacak. Hesap kitap senin işin olmasa da biraz değişiklik herkese iyi gelir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Kendini iş ile rehabilite etmeni anlıyoruz ama biraz da doğaya karış. Çalışan kazanır, doğrudur ancak dinlenmeden de çalışmak olmaz. Sen ki tepeleri seversin. Çık zirvenin havasını kokla sonra kariyerin zirvesine koşmak için enerji topla.

Kova ve Yükselen Kova ♒

Doğum günü partilerin buruk geçti biliyoruz. Ancak bu duyguyu hepimiz taşıyoruz. Yeni yaşınla birlikte yenilikler de seni bekliyor. Artık çalışarak mı kazanırsın, kârlarını mı toplarsın sen kadar ver.

Balık ve Yükselen Balık ♓

Bu gerçeklikten kaçmak için çabaladığını biliyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık, yeni ay senin de pullarını parlatacak. Ele avuca sığamadığın doğru ama sen işini iyi yaparsın o yüzden iş tekliflerini değerlendirmen senin hayrına.

Tüm yıl için uzman yorumları burada👇

Kimler Zengin Olacak? Astrologların 2023 Ekonomi Falı: Yazar Kasalar Geri Dönüyor!

Bu ay için burç yorumları da burada👇

Yerlerinizi Alın: Aşık Oluyoruz! Şubat Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası