Haftalardır Merakla Beklediğimiz İnci Taneleri'nin İlk Bölümünde Neler Yaşandı?

İnci Taneleri ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı, merakla beklenen dizi büyük beğeni topladı. Merak ettiğimiz soruların bazısına yanıt bulabilirken bir kısmı daha çok kafamızı kurcaladı. Bakalım ilk bölümde neler olmuş?

Cinayet suçuyla hapse giren Azem'in, orada geçirdiği 10 yılın ardından tahliye olmasıyla dizimiz başlıyor. İlk öğrendiğimiz Azem'in suçsuz olduğu ama neden suçu üstlendiğiyle ilgili en ufak bir ipucu verilmedi dizide.

Gerçekleri bilen, hayatta kalmasını sağlayan kişi Kasım. Gerçekleri ortaya çıkarmasını istiyor Azem'in ama o nedense buna pek hazır değil. Hayatını yeniden düzene sokmak ve çocuklarını bulmak istiyor her şeyden önce.

Bunun için de iş arayışına giriyor. Edebiyat öğretmeni olduğu için özel ders verebileceği bir öğrenci ararken sonunda Piraye'nin 'sorunlu kızı' Ayça çıkıyor karşısına. Ayça ders çalışmak istemeyen, oldukça asi görünen ve asla söz dinlemeyen bir genç kız.

Ancak Azem bu işi çözecek gibi, daha ikinci dersten yüzünü güldürmeyi başardı ve belli ki sorun Ayça'da değil, ailesinde.

En azından hayatını yoluna koyana kadar kalmak için geldiği otelde de Dilber'le tanışıyor. Hayatının bu noktadan itibaren hayal etmediği bir yöne gideceğini az çok anlıyoruz değil mi?

Dilber'i gördüğümüz fragmanlardan az çok biliyoruz ama belli ki hikayesi aslında daha çok derin. Tavırlarından anlaşıldığı üzere kendisi sevmeye ve sevilmeye muhtaç, zorla evlendirildikten sonra kaçmış ve ancak pavyonda iş bulabilmiş kendine.

Veee daha ilk bölümden Azem'e aşık olduğunu söylüyor! Bu kadarını beklemiyorduk doğrusu, Azem'in de pek bu yönde bir ilgisi yok gibi görünse de bilemiyoruz tabii...

Dilber'in duygularını açıklayıp "şak" diye Azem'i öptüğü yerde de ayrılmaya çalıştığı kocası görüyor... E tabii Azem de başına alıyor belayı. Bölüm de bir dayak sahnesiyle son buluyor.

İlgi çeken bölümün ardından sosyal medyadan pek çok yorum yapıldı.

Daha İlk Bölümden Dilber ve Azem'le Tanışıp Aşık Olduğumuz İnci Taneleri'nin İlk Bölümüne Yorum Yağdı!

Bölümün sonunda da hemen ikinci bölüm fragmanını görmüş olduk. Haftaya görüşmek üzere!

Kubilay Aka Göründü! İnci Tanelerinin Merakla Beklenen Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Berfu Yenenler'in Programına Katılan MasterChef Üçlüsü Sergen, Tahsin ve Hasan Ortalığı Kırdı Geçirdi!
Bensu Soral'a Benzerliğiyle Dikkat Çekti: İnci Taneleri'nin Ayça'sı Ülkü Hilal Çiftçi'yi Yakından Tanıyalım
Ayla Filminin Minik Yıldızı Kim Seol'un Son Halini Görünce Tanımakta Güçlük Çekebilirsiniz

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
26.01.2024

Berbat bi konusu var

26.01.2024

Bir tek şu espirisini beğendim “Çok güzel bir yerde çok güzel bir ev tutucam. Belki de bahçeli bir ev. Hayallerde evler hep bahçeli olur ya işte hayal kuruyorsun niye tasarruf yapasın ki? 😀 Dizi genel olarak fena değil ama çok haberi yapılınca beklentimi karşılayamadı. Medya çok abartıyor bir oyuncunun dansıyla ilgili haber yapıcaklarına sanatsal değerlendirseler daha iyi olurdu.

26.01.2024

Yine ve yeni bir entrika dolu saçmalık...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ