Hafsanur Sancaktutan'a Ne Oldu, Sağlık Durumu Nasıl? Hafsanur Sancaktutan Açıklama Yaptı mı?

Son dönemin genç ve sevilen oyuncularından Hafsanur Sancaktutan hakkında herkesi şaşkına çeviren iddialar ortaya atıldı. Bir magazin programında geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırılan Sancaktutan'ın intihar ettiği iddia edildi. Konu üzerine Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama geldi. Peki Hafsanur Sancaktutan'ın sağlık durumu nasıl? Hafsanur Sancaktutan'a ne oldu? İşte detaylar...

Hafsanur Sancaktutan'a Ne Oldu?

Geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle yemek yemeye giden 23 yaşındaki Haftsanur Sancaktutan, gıda zehirlenmesi yaşadı. Midesi yıkanan genç oyuncu taburcu olarak eve döndü.

Hafsanur Sancaktutan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, midesinin yıkanmasının ardından taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen genç isim, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Hafsanur Sancaktutan İntihar mı Etti?

Bir magazin programında intihar ettiğine yönelik iddialar çıkan Hafsanur Sancaktutan, bu durum karşısında sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, söylentileri reddetti. Tedavi olduğu hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç içerisine gireceğini dile getiren Sancaktutan, 'haberlere itibar etmeyin' dedi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Mert Yazıcıoğlu ile Aşk mı Yaşıyor? Hafsanur Sancaktutan Aşk İddiaları Hakkında İlk Açıklamayı Yaptı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
16.01.2023

çok zehirlendim. en kötüleri de tavuk, karides ve mantardı. top 1 mantarda. hiçbirinde midem yıkanmadı. ailem ve çevremde de zehirlenenler oldu çok. gene mideleri yıkanmadı. iş yerinde çalışanlar toplu zehirlendik gene mide yıkanması olmadı. kardeşim küçükken yerden bulduğu bi şeyi yedi zehirlenip komaya girdi gene midesi yıkanmadı. yani günahını almak istemem de yalan gibi duruyor.

16.01.2023

Kim bu ya, ünlü oyuncu ??

16.01.2023

Gıda zehirlenmesi çok sık gördüğüm bir durum genelde mide yıkanmaz ama bikaç kişiyi biliyorum ilaç içtiği için midelerini yıkadılar.. iddiaların doğru olmamasını umuyorum ama doğruysa da dikkat edilmeli çünkü intiharı bi kez deneyen ve başarılı olamayanlar mutlaka yeniden denermiş yapılan araştırmalar bunu gösteriyor.. insan bazen hayatı değil de hayatta sevdikleri için yaşıyor… böyle bi adım atamayı düşünen varsa önce ardında bırakacağı sevenlerini düşünsün lütfen.. çünkü sizi sevenlere sarılarak yaralarınızı sarmanız mümkün geri herşeyi boşverin..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ