Hafızların Sokakta Yürüdüğü Görüntülere 'Şeriat is Loading' Paylaşımı!

İstanbul Arnavutköy'de hafızların tören öncesi 'teşrik tekbiri' getirerek yürüdüğü görüntüler sosyal medyada 'Şeriat is loading' (Şeriat yükleniyor) mesajıyla paylaşıldı. 

İstanbul'da Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan 393 kişi için 'icazet töreni' yapıldı.

Gerçekleştirilen icazet töreni öncesi yüzlerce hafız, sokaklarda yürüdü.

'Şeriat is loading...'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
29.05.2022

Alın şeriatınızı siktirin gidin

Allahın şeriatı gelse kötümü olur hayatın düzene girer sapıklar hırsızlar ortalıkta böyle ciritmi atar

29.05.2022

Bunun şeriat ile alakası nedir ? Onur yürüyüşü yaparken iyi ancak hafızlar ayda yılda bir yürüyünce ''şeriat geliyahhh'' Şimdi diyecekler LGBT+ yürüyüşüne izin vermiyorlar bunlara veriyorlar! Ulan adamlar yol kapamamış.. Devlet aleyhine slogan yok.. Hır gür yok.. Bir partinin, örgütün propagandası yok.. Ne diye müdahale edecek polis ? Sizin fobiniz inançlara :) Siz herkesin sizin gibi yaşamasını istiyorsunuz. Kafanızın içi resmen örümcek ağı

29.05.2022

Yanlış,bu putperest maymunların fobisi inançlar değil İslam.Bir yahudiye,hristiyana hatta budiste gösterdikleri saygıyı Müslümana göstermezler bu yüzdendir ki hiçbir zaman bunlarla bir olmıycaz,daima kutuplaşıcaz.15 Temmuz gecesi vatan elden giderken dahi hainlik ettiler.

29.05.2022

Herkes kötü yorum yapmış. Bakın şeriat Kur'an'ı Kerim'e göre oluyor Araplara din adamlarına onların kafasına göre yaptıkları şeye göre değil. Şeriat Allah'ın kanunu insanların saçma müsveddeleri değil ona göre konuşun !!!!!

Pasif Kullanıcı
29.05.2022

İyi diyorsun da şeriat olan ülkelere baksana Allah'ın emirlerini mi uyguluyorlar. Şu an Afganistan yönetimine bak o Allah'ın emirleri mi ? Bizde olsa ne olur peki ? Hemen celalleniyorsunuz sizde.

TÜM YORUMLARI OKU (103)