Hadise, Yaptığı Seksi Danslarla Çocuklara Kötü Örnek Olduğunu Düşünenlere Kapak Gibi Cevap Verdi!

Kadın artık patlamış...

Bildiğiniz üzere Hadise, son dönemde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla epey gündem oluyor.

"Bu mu kötü örnek?"

Daha önce de buna benzer tweetler atmıştı, belki hatırlarsınız...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki, siz Hadise'nin bu açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
YORUMLAR
09.10.2019

Çocukları etkileyen daha büyük sorunlar çözüldü sıra Hadise'nin dansına geldi. Hadise'nin dedikleri dışında her gün televizyonlarda kin ve şiddet diliyle konuşanları, çocuklara yurtlarda kurslarda oyuncak silahla cihad eğitimi veren şeytanları ne yapacağız.

10.10.2019

İyi de o da tencere dibin kara seninki benden kara değil mi be kardeşim. O kötüyse neden sen de kötü olmak zorundasın. Ünlülere neden ünlü olmak istiyosun deyince kitlelere hitap etmek için insanlara idol olmak için diyorlar hep lafa gelince. İcraata bakanı da ayaküstü seviyolar. Çocuğun elinden telefonu bir yere kadar alabiliyosun hepsini geçtim ben takip etmediğim halde bu kadının dansını defalarca gördüm. Başkaları niye görmesin. Kelebek etkisi gibi bir şey bu üstü üstüne ekleniyor her şey. Bundan bir şey olmaz demeyin artık lütfen.

09.10.2019

Çocuğunuza sahip çıkın siz de kardeşim. Veriyorsunuz eline telefonu, bilgisayarı ondan sonra "Çocuklara kötü örneksiniz". Yok ya, sen çok iyi mi örneksin? Senin çocuğun, önce sen örnek olsana dingil. Yapıp yapıp bırakıyorsunuz başı boş, sonra biz çekiyoruz. Dingillere bak..

09.10.2019

eh be siktiniz hep ayni cevap.dizilerde taciz sahneleri var yani demek istiyor ki evet ben bir sex objesiyim ve erkeklerin beni arzulamasi hosuma gidiyor.litaraturde bunun tabi ki bir adi var hadisecim.boyle aciklamalar yapacagina 'sanatci' kimliginle kendini goster

Pasif Kullanıcı
10.10.2019

👏👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (45)