Hadise ve Ebru Polat'ın Gündem Olan Seksi Dans Videolarını Gazeteci Ahmet Hakan Yorumsuz Bırakamadı!

Gerek var mıydı?

Yorum yapan gazetecilerden biri de kuşkusuz Ahmet Hakan'dı. Hakan, Hadise'nin dansını köşesine taşıyarak, ağır bir eleştiri yaptı.

Ahmet Hakan yazısında, “Çünkü gözlerin ela” şarkısı eşliğinde dans ettiği bir video çekip yayınlamış. Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun, nasıl saçma, nasıl berbat, nasıl gereksiz, nasıl tuhaf, nasıl banal, nasıl fena bir video anlatamam.Ben onu bunu bilmem arkadaş! Şu hayatta...“Yapma bunu... Bir daha düşün... Emin misin... Lüzumsuz kaçmasın... Ne gerek var şimdi buna... Amacın ne...” falan diye uyarılarda bulunacak...Dostların, arkadaşların olacak! Hadise’nin bu türden dostları, arkadaşları olsaydı... Böyle bir videoyu çekse de yayınlamazdı.''ifadelerini kullandı.

Hadise'den sonra da Ebru Polat da, Reynmen'in "Ela" isimli parçasıyla dans ettiği videosunu Instagram profilinde paylaştı.

Ahmet Hakan, bu sefer de Hadise'den sonra Ebru Polat'a ağır eleştirilerde bulundu.

Ahmet Hakan, köşesine taşıdığı Ebru Polat'ın dansını eleştirirken Polat'ın ismini "Yeşim" olarak yazdı ve tilkilik yapmakla suçladı.

"Tamamen madem Hadise olay oldu… Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu… Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik” diyen Ahmet Hakan'a Ebru Polat'ın cevabı da gecikmedi.

Ayrıca Ebru Polat'ı tanımadığını söyleyen Ahmet Hakan'a story'den de bu şekilde cevap verdi.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
30.07.2019

Ahmet Hakan'ı sevmiyorum ama şu kısımda haklı insana gerektiği yerde dur diyebilen dostlar gerekli hayatta.

30.07.2019

hepsi birbirinden bok ebruya bak adam madam muhabbeti yapıyor varoş

30.07.2019

Dans etmek için çok iyi fiziğinin olmasına çok estetik olmana veya çok seksi olmanasına gerek mi var ? Herşeyi kafanızdaki kalıplara oturtup eleştirmeye ne kadar meraklısınız... Nasıl isterse öyle dans eder istediği yerde paylaşır. İnsanların hayatını ve yaptıklarını bu kadar eleştirme hakkını nereden buluyor bu insanlar çok merak ediyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (56)