Hadise'nin Külodunu Gösterdiği İçin Evliliğinin Bittiğini Söyleyen Sunucunun Çirkin İddiası Tepki Çekti

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında yaşananları artık duymayanınız kalmamıştır diye düşünüyoruz. Hadise'nin sahne kıyafetleri ve danslarından dolayı ufak krizler evlilikte yaşanacak krizin sinyaliydi aslında. Hadise'nin Rapçi Murda ile İmdat şarkısı için çektiği klipte ikilinin çok yakın olması da bazı iddiaları güçlendirmişti hatta.

Neyse gelelim şimdi asıl meselemize... İzmir'de sevenleriyle buluşan Hadise, 'Küçük Bir Yol' şarkısını seslendirirken bir anda gözyaşlarına boğulmuştu hatırlarsınız. Bu da ayrılık iddialarını iyice güçlendirmişti haliyle. Bu ayrılığın sebebi olarak da ortaya çeşitli iddialar atıldı. 

Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen'in sunucu koltuğunda oturduğu Beyaz Magazin programında konuşulan çirkin iddialar karşında utançtan yerin dibine girdik resmen.

Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti arasında yaşanan krizi artık sağır sultan bile duydu...

Sessiz sedasız nikah masasına oturan çiftin, Hadise'nin sahne kıyafetleri ve danslarından dolayı ufak krizler yaşadığı iddia ediliyordu.

Hadise'nin Rapçi Murda ile İmdat şarkısı için çektiği klibin de bu krizin sebeplerinden biri olduğu söyleniyordu hatta.

Tabii bunlar sadece iddiaydı Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinden herhangi bir açıklama gelmemişti. Taa ki geçtiğimiz haftaya kadar... İzmir'de sevenleriyle buluşan Hadise, "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken bir anda gözyaşlarına boğulmuştu.

İşte o anlar 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hadise'nin evlilik yüzüğünü parmağından çıkarması da dikkatlerden kaçmamıştı tabii.

Amaaa yüzüğü çıkaran tek kişi Hadise değildi... Mekanının ön açılışını yapan Mehmet Dinçerler'in de alyans takmaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Bu ayrılık iddiasını güçlendirmek için ise ortaya çeşitli hikayeler de atıldı tabii. Beyaz Magazin programında da ortaya öyle iddialar atıldı ki...

Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen'in sunucu koltuğunda oturduğu programında konuşulan çirkin iddialar karşında utançtan yerin dibine girdik resmen.

Bilal Özcan, Hadise'nin evliliğini bitirmesinin sebebi olarak şöyle bir iddia ortaya atıyor... Hadise'nin normalde konser elbiselerinin altına şort giydiğini söyleyen sunucu Özcan, son konserinde sadece külot giydiğine vurgu yapıyor. Hadise'nin külodunun açıldığı sırada çalan şarkı da "Mesajımı almıştır o" imiş. Vayy be Sherlock bravo sana.

Gözlerden uzak evlenmelerinin sebebiyse, Hadise'nin hamile olmasıymış... Hadise'nin kaynanası, "Biz muhafazakar bir aileyiz evlenmeden doğuramazsın deyip, çocuğu aldırmasını istemiş..."

"Hadise çocuğu aldırmamış. Ama çocuk kendiliğinden düşmüş..." Gerçekten pes artık size!!!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hadise ise hamilelik iddialarına yanıt vermiş ancak evliliği hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Hadise hakkında çirkin iddiaların ortaya atıldığı Beyaz Magazin programından kısa bir kesiti şöyle bırakalım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tabii bu seviyesiz iddialardan sonra tepkiler de gecikmedi:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlginizi çekebilir:

Bircan Bali, Ayrıldıkları Konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler ile İlgili Şaşırtıcı Bir İddia Ortaya Attı!

👇

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni Programına Katılan Ünlü Şarkıcı Gülçin Ergül Bomba Açıklamalar Yaptı!

👇

Cedi Osman'ın Eşi Ebru Şahin Buğrahan Tuncer'in Maç Yorumuna Verdiği Tepkiyle Eleştirilerin Odağı Hâline Geldi

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
11.09.2022

Bu iddiayı başı kapalı bir kadın sarıklı, cüppeli bir erkek yapmış olsaydı, şimdi yer yerinden oynamıştı. Kişinin giysisi değil, beyin yapısı önemli, bunu anlayın artık

11.09.2022

Sahne kıyafetleri yüzünden bile olsa sen bu kadının böyle olduğunu bilip bu kadınla evleniyorsun senin bunu bahane edip ayrılman biraz saçma kadının bir kariyeri var çıkıp konserde böyle kıyafetlerle şarkı söylüyor bir abartısı da yok yani muhafazakar aile isen bunu ilk başta kabullenmeseydin

11.09.2022

Dayanamadim sonunda ne bu hadise haberleri diye okudum ve anladim ki hatali Mehmet Bey.. Bazen insanlarin agzini kapatmak lazim bak anneniz icinde cocugu aldirsin demiş diye iddia ediyorlar niye cikip bi aciklama yapmiyorsunuz can almak inancimiza gore ters diye boyle bisey oldu mu olmadi mi? İki kadin ikiside magdur ediliyor bence.. Hadise yol yakinken bitir ama yok gercekten bi cocugun olacaksa da bir kez daha eksilerini artilarini dusunup deneyin demek isterdim

TÜM YORUMLARI OKU (21)