Hadise'nin Dizisinden Ayrılan İlhan Şen'in Yeni Dizide Partneri Kim Oldu?

Hadise'nin başrolünde oynayacağı 'Esas Oğlan' dizisinden ayrılan İlhan Şen'in yeni dizideki partneri belli oldu. Bakın, komiserimiz ile kim aşk yaşayacak?

Başrolünde şarkıcı Hadise'nin yer alacağı Esas Oğlan'da önce İlhan Şen oynayacaktı. Sonra Şen diziden ayrıldı, onun yerine Serhat Teoman geldi.

Şen'in yeni bir projeyi kabul ettiği ve o yüzden diziden ayrıldığı aktarılmıştı. İran yapımı yeni bir dizi projesine katılan Şen'in partneri belli oldu.

Şen, ünlü yönetmen ve senarist Pouria Heidary Oureh’in kaleminden çıkan ve yönetmenliğini üstlendiği 8 bölümlük dijital dizi One Way Ticket!ta oynayacak.

Dizide Cinayet Bürosu Komiser Yardımcısı Serdar'ı oynayacak olan Şen'in partneri ise Gizem Karaca olacak.

Siz bu ikiliyi yakıştırdınız mı? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

Alan Yarışmasında Kaza Sonucu Engelli Kalan Melike Hikayesiyle Herkesi Gözyaşlarına Boğdu!
Oğuzhan Koç Çok Güzel Hareketler Bunlar'da Seyircinin Asla Gülmediği En Kötü Bölümü Anlattı!
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan Rol Arkadaşı Barış Kılıç'a Gönderme!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
YORUMLAR
16.07.2024

Eee bunlar safir dizisinde de partnerlerdi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ