Hadise, Günlerdir Süren İsrail - Filistin Savaşına Yaptığı Paylaşımla İsyan Etti

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalarda yüzlerce masum sivil hayatını kaybetti. Bölgede hareketlilik hala devam ederken ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla artık savaşın bitmesi gerektiğini ifade eden açıklamalarda bulundu.

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Gazze Şeridi'ndeki çocukların durumu "felaket" olarak nitelendirildi.

Yapılan paylaşımda 'UNICEF Gazze Şeridi’ndeki çocukların kritik ihtiyaçlarına yanıt veriyor ancak erişim giderek zorlaşıyor ve tehlikeli hal alıyor. Çocuklara ulaşmak için acil insani ateşkese ihtiyacımız var.' ifadelerine yer verildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre de son 24 saatte 235 kişi daha hayatını kaybetti. Toplam can kaybı 2 bin 670'e, yaralı sayısı da 9 bin 600'e ulaştı.

cdnuploads.aa.com.tr

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, 'Sağlık Bakanlığı, halka, Şifa Hastanesi'ne Gazze Şeridi'ndeki tüm hastanelere ve Kan Bankası Derneği şubelerine acil kan bağışında bulunmaları çağrısı yapıyor.' dedi

Yaşanan kayıpların ardından Hadise, sosyal medya hesabından "İnsanları görüyorum ama insanlık göremiyorum…" diyerek paylaşımda bulundu.

37 yaşındaki şarkıcı paylaşımında, savaşın bir an önce bitmesinin gerekli olduğunu ifade eden cümlelere yer verdi.

Hadise'nin paylaşımı

'Hiçbir çocuğun, hiçbir kadının, hiçbir erkeğin, hiçbir insanın ölmemesi konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım. Ben politikacı değilim. Ben bir kadınım, kız kardeşim, bir anne babanın kızıyım, sanatçıyım. Ben hiçbir çocuğun, ailenin, insanın acı çekmemesini isteyen bir insanım. Çocuklarını, ailelerini ve evlerini kaybedenler için dua ediyorum… Savaşı durdurun!'

ABD Başkanı Biden İsrail'i Gazze'yi İşgal Etmemesi İçin Uyardı
Papa'dan Gazze Mesajı: Tüm Sivillerin Çatışmanın Mağduru Olmamalarının Sağlanmasını Talep Ediyorum

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
16.10.2023

Savaşı biran evvel bitirecek olan aslında; Suudi Arabistandır ama uyuyan Yılan gibi uyumaya devam ediyor, Türkiyeye gelince ; Biz zaten İsraile saldırsak İsraili bitiririz ancak Araplar önlerinde bir Rakip bulamıycaklar ve bu sefer de Araplar Teşekkür Niyetine bize Sakdırıcaklar yani herşeyşin başı bozuk.

16.10.2023

hadıse savaş dursun dıyorsa savasın durması an meselesıdır.dunya sıyasetınde genelde onun sozu gecer ve genelde mıamıde kı evınde vıskısını yudumlarken konusur

BU KADININ BASI NİYE AÇIK!? ALLAH SENİ CEHENNEMDE YAKSIN AMİN

16.10.2023

Haberle ne alakası var amk illa yobaz kafanızı her yere sokacaksınız bir bitmediniz s.k kırıkları.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ