Hadise’den Şarkılı Jest: Hadise ve Mehmet Dinçerler Artık Aşklarını Saklamıyor

Hadise yeni aşkı ile çok mutlu. Aşkını dolu dolu yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler artık aşklarını saklamıyor! Son zamanlarda el ele sık sık görülen çift mutlu olduklarını dile getirmekten çekinmiyor. Hadise sevgilisine şarkılı jest yaptı!

Hadise geçtiğimiz sene birliktelik yaşadığı oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken, yeni bir aşka yelken açtı…

Hadise Ve Mehmet Dinçerler Aşkı

Geçtiğimiz sene oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olan Hadise, Aralık 2020 ayında Kaan Yıldırım ile ilişkisini sonlandırmıştı. Ünlü şarkıcı bugünlerde Mehmet Dinçerler İle birlikte. İkilinin 2021 Temmuz ayından beri birlikte olduğu konuşuluyor. İlk olarak Bodrum’da görülen çift daha sonrasında Meksikadan görüntüler paylaşmıştı. Sık sık seyahat etmeyi seven çift son olarak geceliği kişi başı bin 200 euro olan bir otelde iki gece konaklamış, daha sonrasında ise Mehmet Dinçeker’in teknesine geçerek, Göcek koylarını dolaşmıştı. Hadise hakkında Mehmet Dinçerlerin ailesi tarafından  ‘İstenmeyen Gelin’ şeklinde haberler çıktıktan sonra Mehmet Dinçerler’in kardeşi olan Tuğba Dinçerler’den Hadise’ye çiçek gönderildiği gözlerden kaçmadı.

Birlikte sık sık el ele fotoğrafları çekilen çifte hadiseden jest geldi! Hadise sevgilisi ile el ele çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak Christiana Aguilera’nın ‘Unless It’s With You’ adlı parçası ile paylaştı.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Küflü Çikolata İddiasına Cevabı Tepki Çekmişti! Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu İstifa Etti
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!