Hadise'den Jet Hızıyla Geri Vites: Fotoğrafını Paylaştı, "Yüzüne Ne Oldu?" Yorumları Yağınca Anında Sildi!

Birkaç gündür yeni bir aşk dedikodusuyla gündemde olan Hadise, Kayseri konserinin kulisinden paylaştığı fotoğrafa tepki yağınca aniden sildi! Yine de sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı.

Şarkıları, sesi, kaydın dayanışması vurguları, sahne kıyafetleri, sosyal medya pozları yani kısacası her şeyiyle gündem olan ve gündem olmayı da seven Hadise'yi tanıtmaya gerek yok herhalde!

Aşktan aşka koşan, aşka düştü mü aklı karışan Hadise, özel hayatıyla sık sık dikkat çekiyor, tam "artık oldu herhalde" dediğimiz ilişkilerinde aniden ayrılığı seçmesiyle hepimizi şaşırtıyor fakat ne yaparsa yapın aşkta dikişi bir türlü tutturamıyor biliyorsunuz.

Düzenli aralıklarla türlü türlü kişilerle anılan Hadise, geçtiğimiz günlerde pekyol Yönetim Kurulu Başkanı ve Ayaydın şirketlerinin sahibi Yalçın Ayaydın'la eşi Tunay Ayaydın'ın veliahtı Mert Ayaydın'la görüntülenmiş ve yeni aşk dedikoduları dolanmaya başlamıştı.

Hadise ve Mert Ayaydın'ın o geceki görüntülerinden bu yazımızda bahsetmiştik:

Bu Sefer Fena Basıldı: Hadise'nin Yaşça Küçük Ünlü İş İnsanıyla Sarmaş Dolaş Halleri Kafaları Karıştırdı!

Fakat geçtiğimiz saatlerde Aramızda Kalmasın'ın muhabirlerinin sorusunu cevaplayan Hadise, Ayaydın'ın arkadaşı olduğunu belirtmiş, "kafanıza göre haber yapıyorsunuz" diye çıkıştıktan sonra da bu yeni aşkı yalanlamıştı.

Merak edenleriniz için röportajın detaylarından da bu yazımızda bahsetmiştik:

Bir İş İnsanıyla Sarmaş Dolaş Görüntülenmişti: Aşk İddialarına İlk Kez Yanıt Veren Hadise'den Sert Tepki!

Gelin görün ki aşk dedikodularını çabuk söndüren Hadise, bu sefer de geçtiğimiz gün Kayseri'de verdiği konserin kulisinden paylaştığı fotoğrafıyla gündeme oturdu.

Aşağıda gördüğünüz fotoğrafı paylaşan Hadise, yoğun bir "Sana ne olmuş?", "Bu sen değilsin!" tepkisiyle karşılaşınca, kendince hızlı davranarak fotoğrafını ortadan kaldırdı. Ama ne çare! Fotoğraf çoktan yayıldı bile...

Hadise'nin sildiği fotoğrafını ve yüzündeki değişimi görenler iki çift laf etmeden duramadı tabii! Gelin, kim ne demiş beraber bakalım!👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Hadise, makyaj ve ışık kurbanı mı olmuş yoksa yüzünde bir değişiklik var mı? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Okuyan Gelinler Aşkına: Hande Erçel'den Sonra Sınıf Sırasında Poz Paylaşan Nazlı Sabancı Okula mı Döndü?
Meğer Ceketin Parasını Çıkarmaya Çalışıyorlarmış: Kahkahaya Boğan Hazal Kaya'nın Kombin Fiyatı Dudak Uçuklattı
İkizlerine Yeni Kavuşan Yasemin Tatlıses, Kalbinde Sorun Olan Oğlu İbrahim Ayel'in Durumu Hakkında Konuştu

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
07.03.2024

Kadın doğal halini paylaşınca linçliyorsunuz. Sonra neden estetik neden herkes makyajlı neden filtreli! Samimi değilsiniz. Bu da kadına şiddetin bir türü. Yarın 8 Mart yalandan kutlamayın o zaman.

07.03.2024

Zor kardeşm. Biz erkekler gibi değiller kendine bakmasa estetik yapmasa bu sefer çökmüş bitmiş derler. Sikik sanat dünyası..

07.03.2024

Hayran hayran baktığımız çoğu ünlü hazırlıksız yakalanın ortalama seviyelerde zaten hadiseye özel bir şey değil bu..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ