Hadi Hayırlı Uğurlu Olsun: Eylülde Evliliği Doğrulayan Pınar Deniz'e Gelen Bebek Sorusu Yüzünde Güller Açtırdı

Bir Melike Şahin konserinde görüntülenmeleriyle beraber başlayan aşklarını çok göz önünde yaşamasalar da zaman zaman birbirlerine taktıkları "cart curt" gibi enteresan lakaplarla ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın aşkı tam gaz devam ediyor.

Kimileri bu çifte hiç ısınamadı, kimileri de başından beri bir numaralı destekçisiydi. Aşklarını "sahte" bulan herkese inat onlar ilişkilerini tatlı tatlı yaşamaya devam ettiler, hatta evlilik teklifi bile geldi! Fakat ufuktaki evliliği kabul etmekle beraber özel hayatlarıyla ilgili konuşmak istemediklerini net bir şekilde belirttiler.

Daha geçtiğimiz hazirana kadar evliliğin şu an için planda olmadığını söyleyen ve "akıştayız" açıklamasında bulunan ikiliden umudu tam kesmiştik ki birkaç hafta önce ortaya iki bomba iddia atıldı.

Önce Birsen Altuntaş, çiftin apar topar evlenmeye karar verdiğini ve eylülün ortasında düğün olduğunu söylemişti.

Ardından bebek haberleri ortaya çıktı! Çiftin bu birden değişen kararının Pınar Deniz hamile olduğu için alındığı iddia edildi. Detaylardan bu içeriğimizde bahsetmiştik:

Yoksa Bebek mi Geliyor? Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Apar Topar Evleniyor, Tarih Belli Oldu!

Pınar Deniz, geçtiğimiz dakikalarda Magazin Burada muhabirleri tarafından görüntülendi. Röportaj veren Pınar Deniz'e hem bebek hem de evlilik soruldu.

"Hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim" diyerek konuya giriş yapan Deniz, "Şimdi şöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz. Eylülde evleniyoruz" dedi.

Hamilelikle beraber sorulan "anneliğe hazır mısınız?" sorusu karşısında kıpkırmızı kesilen Pınar Deniz, bebek bekledikleri konusunu da yalanlamadı. "Kısmet bakalım" demeyi tercih etti ve yüzünde güller açıyordu! Bizce her şey gayet ortada hem düğünümüz var hem de bebek geliyor arkadaşlar!

Hadi hayırlı uğurlu olsun! 🧿

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

19. Gününde Cansız Bedeni Bulunan Narin Hakkında Konuşan Pelin Akil, Gözyaşlarına Hakim Olamadı!
Berna Laçin, Köyden Tanıdığı Olduğunu İddia Eden Kişiyle Konuştu: "Durum Böyleyse Orta Çağ Bile Değil Kabile!"
Çözümü Şeriat Kanunları ve Kapanmakta Bulan Sevda Demirel'den Çağ Dışı Narin Açıklaması!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
10.09.2024

Atatürk Anıtı’na Baltayla Saldırmışlardı: Dayı ile Yeğen Tahliye Edildi! Kayseri'de, Atatürk Anıtı'na balta ile zarar veren 59 yaşındaki Yaşar Kılıçdakaya ve 31 yaşındaki yeğeni Zeynep Abdullah'ın tutuklu yargılandığı davada karar açıklandı. ‘Atatürk’e ait büstü tahrip edip zarar verme’ suçundan 2 yıl 6’şar yıl, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan da 1 yıl 10’ar ay olmak üzere toplam 4 yıl 4’er ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, dayı ile yeğeninin tahliyesine karar verdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ