Hacıosmanoğlu: "Fenerbahçe Maçı Başlangıç Olacak"

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadköy'de oynanacak Fenerbahçe maçını yeni bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi.

Trabzonspor'da seçimden önce son maç olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçına çok farklı baktığını söyleyen Trabzonspor başkanı, ' Herkes bu maçı son maç olarak görüyor ancak ben ilk maç gibi bakıyorum. Bu bir veda maçı değil yeniden başlangıç maçı olacak.' dedi

Oyuncularına güvendiğini belirten Hacıosmanoğlu, 'Oyuncularım bana galibiyet sözü verdiler ve ben onlara çok güveniyorum. Daha önce o stada çıkan arkadaşlarımız ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.' diye konuştu.

Takımın moralini yüksek tutmak için yoğun çaba harcayan İbrahim Hacıosmanoğlu, tesislerden neredeyse hiç ayrılmıyor. Takımla ilgili bilgi almak için sürekli olarak Sadi Tekelioğlu ve kaptan Onur Kıvrak ile diylog halinde olan başkan, son dönemde alacaklarını alamadığı için kulüpten ayrılan yabancılarla ilgili olarak da sportif direktör Süleyman Hurma ile görüştü.

Goal

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Düşük Zeka Belirtisi Olarak Görülen 4 Alışkanlık
Haftanın Maçında Gol Düellosu Vardı: Fenerbahçe Deplasmanda 3-2 Kazandı
İkinci Albümün Hazır Olduğunu Söyleyen Beren Saat'in Şarkıcılık Hevesi X'te Olay Oldu