Hacı Yakışıklı’nın Hastane ve Okul Anısı: “5 Kişilik Yatakta 10 Kişi Yatıyorduk”

Tv100 ekranlarındaki bir tartışma programına katılan Hacı Yakışıklı, AK Parti öncesinde devlet hastanelerinde tek yatakta iki kişinin yattığını iddia etti. Yakışıklı ayırca okullarda dağıtılan ders kitaplarının da ancak ikinci dönem ellerine geçtiğini söyledi.

Hacı Yakışıklı, geçtiğimiz günlerde beraber tartışma programına çıktığı Ersan Şen tarafından “cahil olmakla” itham edilmişti.

Detaylar 👇

Canlı Yayında “Cahil” Kavgası: Hacı Yakışıklı Çok Sinirlendi

Yakışıklı bu sefer ise eski dönemdeki devlet hastaneleri ile ilgili yaptığı açıklama ile gündemde.

Hacı Yakışıklı, AK Parti öncesinde devlet hastanelerindeki yatakların “idrar” koktuğunu ve her yatakta iki kişinin yattığını iddia etti.

Hacı Yakışıklı'nın açıklamaları 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Ebrar Karakurt'a "Şımarık" Diyen Hacı Yakışıklı ile Özgür Demirtaş'ın "Kanıma Dokunuyorsunuz" Tartışması
Hacı Yakışıklı'nın Gerçekleştirlen Sınır Ötesi Harekatla İlgili Analizi Gündem Oldu: "30 km Daha İneceğiz"

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
16.08.2024

En çok istediğim şey bu tür ak parti tetikçilerinin toplum önünde hesap vermesi .

16.08.2024

👍👏

16.08.2024

Şu şahısların sesisi duymak bile tiksindiriyor artık. Bireysel ibadetini sanki ülkeye iyilik yapmış gibi tv de anlatan, iki kelimesinden ikiside yalan olan zübük. Yetersiz ve kalitesiz aklını kiraya vermiş kişilerin dönemi, şaşırmıyorum. Normal bir ülkede tedavi görmesi gereken kim varsa, bizde gazetelerde genel yayın yönetmeni olarak çalışıyor, konferans veriyor, televizyonlarda askeri harekat stratejileri belirliyor. Adamların işi zaten devamlı yalan söyleyip kitlesini manipüle etmek, vahim olan asılsız olanın bu kadar rahatça gerçeğe dönüşmesi ne derse inanıyorlar, aptallık çağı.

16.08.2024

Tabi hacı yakışıklı beyefendi özel hastanelerde gezinti yaptığı için Şuan ki devlet hastanelerinin içler acısını bilmiyor O zamanlar belki öyleydi ama doktor suratına bakınca ne olduğunu anlardı seni muayene ederdi Öyle güzel doktorlarımız vardı ki Giderlerse gitsinler dedikleri anda bardağı taşıran son damla oldu onlar için Evet o zamanlar doktorlarımıza saygı vardı Hürmet vardı… Koca koca hastaneler yapıyorlar ama içinde doktor yok Hacı yakışıklı beyefendi. Koca koca hastaneler yapılıyor ama muayene olamıyorsun Randevu yokkkk Hacı yakışıklı beyefendi Koca koca hastaneler yapılıyor ama derdine çareyi bir türkü bulamayıp labirent gibi yapılan Harran ovası gibi hastanelerde millet derman arıyor

TÜM YORUMLARI OKU (19)