Habertürk'te Sesler Yükseldi, Ortam Gerildi: 'Milletin Gözüne Bakarak Yalan Söyleyen Gerizekalılar'

Fatih Altaylı'nın Teke Tek Bilim programında ortam gerildi. Dr. Serdar Savaş, YKS sınavı nedeniyle 600 kişinin hayatını kaybedeceğini belirttiği anlarda ortalık gerildi.

Dr. Serdar Savaş, 'Bakanlığın açıkladığı verilere göre, bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?' diye sordu.

Programın moderatörü Fatih Altaylı ise Dr. Serdar Savaş'ın bu sözleri üzerine 'Bu bir bilim programı ve biz siyasi eleştiri yapmıyoruz, bilim konuşuyoruz' diye uyarıda bulundu.

"Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar"

Dr. Savaş ise YKS sınavının neden ertelenmesi gerektiğini anlattı ve yaşanan vaka artışlarında toplumu suçlayan yaklaşımların yanlış olduğunun altını çizdi. Fatih Altaylı ve İlhan'ın tepkileri sonrası Savaş, programı terk etmek istedi. 'Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar' diyerek mikrofonunu çıkaran Savaş, Fatih Altaylı'nın 'Serdar Hocam şov yapmayın rica ediyorum' uyarısı üzerine oturarak mikrofonunu tekrar taktı.

Fatih Altaylı ise, "Başa gelen çekilir. Çok korkuyorsanız girmeyin. Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değildir" dedi.

Altaylı ayrıca, 'Başa gelen çekilir. Her zaman bu millet başına geleni çekmiştir. Sizin de başınıza sınav gelmiş olabilir. Çok meraklıysanız girmeyin. Çok korkuyorsanız girmeyin. Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değildir. Dünyanın bir çok medeni ülkesinde öğrenciler liseden sonra 1 sene ara vererek sonra üniversiteye gidiyorlar' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sputnik

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
21.06.2020

Bu gibi oturumlarda neden biri istenmeyen bir şey söyleyince iş "şov yapıyorsun" demeye dönüyor hep merak etmişimdir. ülkede herkes şov yapıyor belirli bir kitleye göre

21.06.2020

Benim de en sevdiğim laf "bunların derdi .... değil" . Örnek vermek gerekirse; sen işten çıkarılmışsın eylem yapıyorsun "bunların derdi işten çıkarılmak değil, vatanı bölmek". Her konuya uygun haklı ya da haksız olman önemli değil :) evde sizde deneyin memnun kalacaksınız. Hoşuna gitmeyen bir şey mi var hemen yapıştır.

22.06.2020

Fatih Altaylı "Burası bilim programı, siyasi eleştiri yapmıyoruz" diyor da .. Bunu söylediği kişi Serdar Savaş, London School of Hygene’de EPİDEMİYOLOJİ (yani salgın hastalıkları konu alan bilim dalı) eğitimi almış. Bunun üstüne de yine Londrada sağlık politikaları ve finansmanı eğitimi almış. Daha çağırdıkları kişinin kim olduğunu bilmiyorlar. Adam salgın konusunda uzman. Salgın döneminde Ekonomi ve politika geliştirmede uzman. Sonra da bilim programı burası diyor. Hadi ordan. Asıl şovmen muhalif olduğu için gerçekleri , bilim insanının sesini kısmaya çalışan sizlersiniz. Asıl siyaseti dalkavukluğu siz yapıyorsunuz.

22.06.2020

Ulan o kadar basit ki sizin için dimi? Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değildir öyle mi? Vay amk evlatları vay

TÜM YORUMLARI OKU (44)