Habertürk Ekranlarından İsyan Etti: "AFAD Dün Çalışmaya Başladı, 'Üsteğmen Bize Görev Verilmedi' Dedi"

Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy, Hatay'dan son durumları canlı olarak aktardığı sırada yanına bir depremzede gelerek söz istedi. O depremzede Habertürk ekranlarından isyan etti.

Mehmet Akif Ersoy'dan söz isteyen ve adının da Bülent Arcasoy olduğunu belirten depremzede Habertürk ekranlarından, "Gölcük depremini de biliyorum. O dönem Japonlarla çalışıyordum. Ama burası bir felaket. O kadar bir koordinasyonsuzluk var ki. AFAD dün sadece akşam üstü çalışmaya başladı. Askerlere müsaade etmediler. Bir tane üsteğmen ile konuştum. Kızdım. Dedi ki; bize o görev verilmedi. Hatta garnizon komutanının inisiyatifi ile sahaya indik" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
YORUMLAR
09.02.2023

İşte tam olarak buna en büyük tepkimiz askerliğini yapanlar bilir emirsiz sıçmaya gidemezsin askerlerimizin bu olayda en ufak bir hatası yoktur ayrıca mehmet akif ersoy zaten adını unutmak imkansız bu olaylar bittiğinde en yüksek yerlere getirilmesi gerekiyor beden diliyle hal ve tavırlarıyla ne kadar içten yaklaştı canı gönülden tebrik ederim kendisini…

09.02.2023

Emasya protokolü varmış zamanında. Ordu emeklisi babam kaç gündür kahroluyor, "en ufak ihtiyaçta daha kimse ulaşamadan biz gider çadırlarımizi kurar, temel ihtiyaçlarından başlardık karşılamaya " diye. Su anki durum sadece cumhurbaşkanının ego tatmini sonucu benim fikrimce. Koca genelkurmay başkanı diyor ki "cumhurbaşkanımızın emriyle" Yani durumun dediğiniz gibi emirsiz sicmaya gitmekle ilgisi yok inanın, ordunun getirildiği halle ilgisi var.

09.02.2023

Mehmet Akif Ersoy'u pandemi zamanı taktir etmiştim şimdi daha çok beğendim. Görsünler işte haber böyle yapılır. Zaten kardeşini kaybetmiş adama ne güzel cevaplar verdi taktir ettim. Helal olsun

09.02.2023

Maalesef,Durum böyle.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ