Habertürk Canlı Yayınında 'Hanımefendi Gibi Davranın' Tartışması

Optimar Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili açıklamaları hakkında konuşurken Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye başladı. CHP'nin 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci, Daşdemir'in sözlerine karşı çıktı.

Daşdemir, Kılıçdaroğlu'nun Katar'la ilgili iddiaları hakkında özür dilemesi gerektiğini belirtirken, Yedekci ise bunların yalan bilgi olduğunu savundu. Daha sonra Yedekci'nin, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'i kastederek, 'Bir bakan bir açıklama yapıyorsa mutlaka bilgi ile yapmalıdır' sözleri üzerine Daşdemir, 'Bir dinleyin hiç susmuyorsunuz' ifadelerini kullandı.

"Alışamadınız bu ülkede kadınların güçlü olmasına"

Tartışma devam ederken Daşdemir'in ağzından, 'Hanımefendi gibi davranın' sözleri çıktı. Bu ifadelerden sonra tartışma daha da hararetlendi. Bunun üzerine Yedekci, 'Kendinize gelin beyefendi. Kiminle konuşuyorsunuz. Alışamadınız bu ülkede kadınların güçlü olmasına. Biz bu gücü Mustafa Kemal Atatürk'ten alıyoruz. Siz kimsiniz bize had bildiriyorsunuz? Siz haddinizi bilin. Ne biçim konuşuyorsunuz?' dedi.

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
25.04.2022

Hilmi isimli kişi sürekli kendini tekrar ediyor, ne söyleyeceğini bilemeyen kişi karşı tarafı susturmaya çalışırken bu takdiği kullanir. kendi kendine zarar vermiş. tebrikler..

25.04.2022

her zaman derim kabin sistemi tartışma programları başlasın. sıra kimdeyse sadece onun sesini alalım diğeri de kabininde mal mal bağırsın biz sadece el hareketlerini görüp gülelim.

25.04.2022

gerçekten haberi okurken sinirlerim zıpladı ama söylemek istediğim herşeyi söylemiş ağzına sağlık. bütün bu kadın cinayetleri bizi bastırmak sindirmek için ama Türk Kadını kurtuluş savaşında bile cesaretini göstermiştir. sıkıldık artık bu iğrenç çamur agizlardan.

28.04.2022

Yeni lider kadın. Olsun meclisin içinde yüz erkek olsa yeter gerisi kadın olsun tek kurtuluş bu ataerkil kurtarmıyor bizi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ